Kanye West’in Kim Kardashian’a benzeyen eşi Bianca Censori’den iddialı tarz

Kanye West’in Kim Kardashian’a benzeyen ‘eşi’ Bianca Censori, Perşembe günü rapçiyle birlikte İtalya’ya yaptığı bir kaçamak sırasında  dekolteli görünümü ile ağızları açık bıraktı.

Bianca siyah tayt giydi ve onu bekleyen bir araca doğru yürürken yalınayak yürümeyi tercih etti.Busty display: Kanye West's Kim Kardashian lookalike 'wife' Bianca Censori, 28, turned heads in another revealing ensemble during a getaway to Italy with the rapper on Thursday

Grimsi renkli bir eşarbı boynuna doladığı ve sol kolunun kıvrımında birkaç kitabı kolayca dengelediği görüldü.

Bianca kısa, koyu renk saçlarını sergiledi ve gündüz gezintisi için sade görünümünü süslemek için kullandığı bir dizi zarif, gümüş küpe ile tarzını ortaya çıkardı.Ditching the shoes: As Bianca strolled towards a parked vehicle, she opted to go barefoot instead of wearing a pair of shoes

Kanye West, siyah bir takım elbise giyerek göz doldurdu ancak altına gömlek giymemeyi tercih etti. Rapçi, eşiyle uyumlu olması için ayakkabılarını da çıkarmadı.

West, Adidas anlaşmasının sona ermesinin ardından ayakkabı sektörüne geri dönmeye çalışan devrik müzik patronuyla daha önce 2020 yılında Yeezy GAP serisinde çalışmış ve West tarafından Tasarım Direktörü olarak atanmıştı.

Mayıs ayında, Kanye’nin sözde ‘karısı’ gerçekten evli olduğu konusunda ısrar etti.

Nue isimli bir adam, bir dükkânda Bianca ile flört ederken çekilmiş bir TikTok videosunu paylaştı; Bianca sıcak ve neşeliydi ama “Ben evliyim” diyerek onu nazikçe geri çevirdi.

Haber

İlginizi Çekebilir