Shakira, Gerard Pique’den intikam almaya doyamıyor

Geçtiğimiz yıl 12 yıllık beraberliklerini sonlandıran Shakira ve Gerard Pique, aralarındaki atışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak müzik dünyasının prestijli ödül gecesi MTV Video Müzik Ödülleri’nde Shakira seslendirdiği şarkı ve bıçaklı gösterisiyle dikkat çekerken akıllara “Pique’den intikam mı alıyor” sorularını getirdi.

Shakira, ayrılık sonrası Shakira Bzrp Music Sessions 53 ile çıkış yaparken şarkının sözleri günlerce konuşuldu. Ünlü şarkıcı adeta sözlerde Pique’yi yerden yere vurdu. “Beynini de biraz çalıştır”, “Ben iki 22’lik değerindeyim”, “Ferrari’yi Twingo ile takas ettin”, “Rolex’i Casio’yla takas ettin” gibi sözlere sahip olan Shakira’ya yanıt Pique’den gecikmedi ve yaptığı bir internet yayınında takım arkadaşlarıyla Casio saatler takarak ünlü şarkıcıya cevap verdi.

Pique, ayrılık sonra Shakira’yı aldattığı Clara Chia ile birlikteliğine devam ederken, Shakira Tom Cruise gibi isimlerle anılsa da anlaşılan kariyerine öncelik veriyor. Ünlü şarkıcı, müzik dünyasının prestijli ödüllerinden biri MTV Video Müzik Ödülleri’nde yaptığı şovla ve yeni şarkısıyla dikkat çekiyor.

Numberone.com.tr

 

Haber

İlginizi Çekebilir