Hande Yener: Başka takımın maçına gitmem

Hande Yener, Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirtti ve “Edin Dzeko ‘Beni Sev’ şarkımı, Sebastian Szymanski de ‘Sebastian’ şarkımı sahiplendi. Maçlarda bu iki şarkım çalıyor. Maça gittim tabii ki. Şarkılarımı Galatasaray ya da Beşiktaş sahiplenseydi onların maçına gitmezdim” dedi.

“SİMGE BAŞKA TAKIMIN MAÇINA GİTTİ AMA…”
Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Yener “Fenerbahçeli Edin Dzeko ‘Beni Sev’ şarkımı, Sebastian Szymanski de ‘Sebastian’ şarkımı sahiplendi. Maça gittim tabii ki ve sağ olsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Galatasaray ya da Beşiktaş sahiplenseydi onların maçına gitmezdim. Simge Beşiktaşlı olarak Galatasaray’ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftar bunu anlamıyor. Bir kere beni Beşiktaş davet etti ama gidersem ne olur bilemediğim için gidemedim” ifadelerini kullandı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio