The Eras Tour’un film galasına Beyoncé de katıldı

Beyoncé, Rachel Zegler ve Adam Sandler, Taylor Swift: The Eras Tour’un Çarşamba günü Los Angeles’taki dünya prömiyerine katılan yıldızlar arasındaydı.

Oscar de la Renta’nın tam boy mavi elbisesini giyen Swift, kırmızı halıda hayranları ve ünlülerle birlikte poz verdi.

“Bunu yaparken her zaman eğlendim. Kariyer olarak müzik yapabileceğime inanamıyorum. Bu çılgınlık” dedi.Eras turunun kariyerinin “en heyecan verici deneyimi” olduğunu ekledi.”Hayatımda hiçbir zaman The Eras Tour’da yaşadığım kadar eğlenmemiştim.”Bu gösteriyi yağmurda ya da güneşlide, hastalıkta ve sağlıkta, hayatlarımızda ne olursa olsun yaptık. Ve bunu diğer tarafta bizi karşılayan şey yüzünden yüzümüzde bir sırıtışla yaptık.”

Film, Ağustos ayında Los Angeles’ın SoFi Stadyumu’nda verilen üç konser sırasında çekildi ve set listesinde sanatçının tüm kariyerini kapsayan parçalar yer alıyor.

Bununla birlikte, genişleyen, dört saatlik canlı gösteri, Wildest Dreams, The Archer ve Cardigan gibi hayranların favori parçalarının yayın sıralamasında yer almaması nedeniyle sinema için düzenlendi.Cuma günü İngiltere’de gösterime girecek ancak Swift, “benzeri görülmemiş talep” nedeniyle ABD’deki hayranlar için son dakika “erken erişim gösterimlerinin” yapılacağını duyurdu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir