Yeni sevgilisini onunla kendisi tanıştırmış

Magazin dünyası son bir haftadır yeni bir ilişkinin söylentisiyle çalkalanıyor. Adı kısa bir süre önce Leonardo DiCaprio’yla anılan ünlü model Gigi Hadid ve Bradley Cooper’ın arasında bir aşk doğmuş gibi görünüyor.28 yaşındaki süper model Gigi Hadid ve 48 yaşındaki yıldız aktör Bradley Cooper’ın aşk dedikoduları geçen hafta iki kez birlikte görüntülendikten sonra gündeme bomba gibi düşmüştü.
İlk kez geçen hafta paparazzilere yakalanan çiftin ne zamandır görüştüğü ve romantik bir ilişki içinde olduğu henüz bilinmiyor. Ancak Gigi Hadid ve Bradley Cooper’ı tanıştıran isim belli: Cooper’ın yıllarca büyük bir aşk yaşadığı ve bir de kız çocuk sahibi olduğu eski sevgilisi, ünlü Rus model Irina Shayk!

Yani muhtemelen Bradley Cooper ve Irina Shayk henüz ayrılmamışken Gigi Hadid çiftle görüşüyor, belki eş dost bir araya gelinen büyük aile toplantılarında, yemeklerde, gece eğlencelerinde yan yana bulunuyordu.
Şimdilik söylenenlere göre Gigi Hadid ve Bradley Cooper’ın ilişkisini başlatan taraf güzel modele eski usul “çıkma” teklif eden ünlü aktör olmuş. Çiftin ikisinin de küçük yaşta birer kız çocuğu olmaları üzerinden yakınlık kurduğu iddia ediliyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir