Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift’in koruması, İsrail’e dönerek, Filistin’e karşı İsrail Savunma Gücü’ne katıldı. Eras Tour isimli turnesi esnasında yaz dönemi boyunca Swift’in güvenliğini sağlayan korumanın, ABD’ye gitmeden önce İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) bir üyesi olduğu öğrenildi. Koruma, sosyal medyaya askeri üniforma ile fotoğrafını koyarak, “İsrail’in yanındayım. Olması gereken sadece tek Yahudi devletinin yanında durmak olmamalı, insanlığın yanında olunmalı” mesajını yazdı.

Koruma, bir konserinden sonra Swift’i sahneden uzaklaştırırken, kalabalığı dikkatle ve hızlı bir şekilde herhangi bir tehlikeye karşı taradığını gösteren bir TikTok videosuyla ünlü olmuştu.
Videoyu izleyen bir Swift hayranı, “Kalabalıktaki bin kişiyi altı saniyede, tam altı saniyede taradı. Taylor Swift’in ona ödediği para yeterli değil” yorumunu yaparak korumaya övgü yağdırmıştı.
Koruma, İsrail’e gittikten sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında, “ABD’de çok güzel bir hayatı geride bıraktım. Rüya gibi bir işim, ailem dediğim harika arkadaşlarım ve çok rahat bir evim vardı” notunu yazdı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir