Kübalı Melissa Vargas Türk vatandaşı oldu. Ona Türkiye sahip çıktı

Küba’dan gelen Türk vatandaşı olan Melissa Vargas, A Kadın Milli Voleybol Takımı’nın da yıldız isimlerinden olmayı başardı. Türkiye ve Türk halkını resmen kucakladı. Bu anlamlı hikaye Cumhuriyet’in 100. yılı videosuyla birleşti. Film, sosyal medyaya damgasını vurdu.
Kübalı Melissa Vargas Türk vatandaşı oldu.  Ona Türkiye'nin sahibi çıktı.  Cumhuriyet gerçekten kimsesizlerin kimsesi... Vargas'lı Cumhuriyet filmi sosyal medyaya damgasını vurdu
ING Türkiye, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için anlamlı reklam filmi yayınladı, yıldız voleybolcu Melissa Vargas ile Cumhuriyet’in tüm ayrılıklarının kucaklamasını ve fırsat eşitliğini korumasını sağladı.
Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nın başarılı oyuncusu Melissa Vargas reklam filmi, “ING’nin Cumhuriyet kutlama filmi neden ben varım?” Cumhuriyet’in getirdiği özgürlüklere vurgu yaparak cevap veriyor. Cumhuriyetin sunduğu fırsat eşitliği sayesinde özgürce yaşamanın kutlandığı filmler, Atatürk’ün “Cumhuriyet, bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” sözüne vurgu yapılıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir