Ateşli pozlarıyla sınırları ortadan kaldırdı

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyaca üne kavuşan Kim Kardashian’ın kız kardeşi model Kendall Jenner, lüks bir markanın iç çamaşır koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Jenner iç çamaşırlı ve sütyensiz pozlarıyla gündemi sarstı.
Ateşli pozlarıyla sınırları ortadan kaldırdı! Kendall Jenner'ın o halleri büyüledi
Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyaca üne kavuşan Kim Kardashian’ın kız kardeşi model Kendall Jenner, lüks bir markanın iç çamaşır koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Jenner iç çamaşırlı ve sütyensiz pozlarıyla gündemi sarstı.Modellik kariyerinde hızla yükselerek kendi sektörünün en iyileri arasında yer almayı başaran ünlü model Kendall Jenner, bir marka için cesur pozlar verdi. Cesur tarzı zaten bilinen modelin bu kez sınırları tamamen ortadan kaldırması ilgi çekti. SÜTYEN GİYMEYİ SEVMİYORKendall Jenner Calvin Klein için üstsüz pozlarına ek olarak yatakta iç çamaşırlı pozlar da verdi.Ateşli pozlarıyla sınırları ortadan kaldırdı! Kendall Jenner'ın o halleri büyüledi28 yaşındaki güzel manken, ateşli pozlarıyla nabızları hızlandırdı.Jenner marka için ‘Yeni Calvin Klein kampanyasının tamamen güven ve duygusallıkla ilgili olmasını seviyorum ve görüntülerin tam olarak bunu yansıttığını hissediyorum” derken, “Duyularınızla uyum içinde olmak ve göze hoş gelen sanat ve görüntüler yaratmakla ilgili olduğunu” diye de ekledi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio