Mehmet Ali Erbil’den TikTok kazancı itirafı

Başarılı televizyoncu Mehmet Ali Erbil, son dönemde TikTok yayınlarıyla gündem oluyordu. TikTok’ta yayın yapanların kazançları şu günlerde sık sık gündeme gelirken, Erbil bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
Mehmet Ali Erbil'den TikTok'a itirafçı!  Dilan Polat bugüne kadar kazandığını söylediBaşarılı televizyoncu Mehmet Ali Erbil, son dönemde TikTok yayınlarıyla gündem oluyordu. TikTok’ta yayın yapanların kazançları şu günlerde sık sık gündeme gelirken, Erbil bu bölgede ilgili bir açıklama yaptı.Mehmet Ali Erbil, yıllardır televizyonculuğuyla ön plana çıkarken son dönemde aşkları ve TikTok yayınlarıyla konuşuluyor.TikTok’ta ilginç sözler sarf eden Mehmet Ali Erbil tepki çekerken , oğlu bir hocaya sordu ‘Erkek erkeğe uzanmak günah mı?’ Konuyla ilgili bir gelişme vardı.İddiaya göre, 2.Sayfa bağlantılı programda günlük TikTok kazancıyla adeta dudak uçuklatan Mehmet Ali Erbil “Dilan Polat kadar kazanıyorum” diye bir açıklama yaptı.Geçtiğimiz yıl Ece Ronay da Mehmet Ali Erbil’in günde 70 bin lira kazandığını söylemişti. Pek çok kişinin sosyal medyasında özellikle TikTok’ta ünlü ve ünlü olmayan isimlerin bunca kaynağının sorgulanmasının yaygınlaşmasına dikkat edildi. SERDAR ORTAÇ PARAYI BAŞKALARINA VERİYORSerdar Ortaç da geçen gün TikTok’ta kendisine gönderilen hediyeleri dağıttığını, “Gönderilen hediyeleri de ben parçalara olanlara atıyorum” diyen Ortaç, “Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de desteklediğini” duyurdu.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio