orreira ve Devrim Özkan muradına eriyor

Galatasaray’da forma giyen Uruguaylı Lucas Torreira ile oyuncu sevgilisi Devrim Özkan’ın nikah masasına oturacağı iddia edildi. Ünlü çiftin Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturmayı planladığı öne sürüldü.
Torreira ve Devrim Özkan muradına eriyor! Nikah tarihi belli oldu
Galatasaraylı yıldız Lucas Torreira, geçtiğimiz sezon fanatik Galatasaraylı olarak tanınan güzel oyuncu Devrim Özkan’la bir ilişki yaşamaya başladı.İkilinin arası bir dönemler bozulmuştu. Özkan, Torreira’nın “Oyunculuğu bırak gel seni sultanlar gibi yaşatayım” şeklindeki yaklaşımı karşında şoke olunca, resti çekip ve ilişkiyi sonlandırmıştı.Yaşananların ardından ikili bir süre ayrı kalsa da yeniden barıştı. Sosyal medyadan da aşklarını duyuran çift, birbirlerini Instagram hesaplarından paylaşıp, her şeyi gözler önüne sermişti.İlişkiyi başlangıçta yalanlayan Özkan, daha sonra “Her şey göründüğü gibi” diyerek aşkını duyurdu. Güzel oyuncuya körkütük aşık olan ve evlenmeyi çok isteyen Torreira, sonunda Özkan’ı ikna etti.İddialara göre çift, Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturacak. Çift, İstanbul ve Uruguay olmak üzere iki düğün yapacak.Torreira ve Devrim Özkan muradına eriyor! Nikah tarihi belli olduÜnlü çift hakkında dün flaş bir iddia daha ortaya atılmıştı.Devrim Özkan’ın hamile olduğu öne sürülmüştü ancak Devrim Özkan, “Bugün hakkımda çıkan haberler asılsız ve yalandır. Uzun süredir yapılan üzücü ve yıpratıcı haber ve sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatılmış ve devam etmektedir. Sevgiler!” sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.Torreira ve Devrim Özkan muradına eriyor! Nikah tarihi belli oldu - Resim : 2“SEN BENİM HAYATIMIN AŞKISIN”Geçtiğimiz günlerde Torreira, yeni dizisinin çekimlerine başlayan sevgilisi Devrim Özkan’a çiçek yollamıştı. Sevgilisinin bu jestine kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncu, çiçeğin fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşmıştı.Çiçeğin üzerindeki İspanyolca notta şöyle yazıyordu:”Parlamayı asla bırakmıyorsun. Sen dünyadaki en iyi aktrissin. Seni seviyorum küçük maymun, sen benim hayatımın aşkısın.”

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio