Selena Gomez, Justin Bieber’in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor!

Şarkıcı Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan Justin Bieber, ayrılıklarından kısa bir süre sonra Hailey Baldwin ile sürpriz şekilde nikah masasına oturmuştu. Selena Gomez, büyük aşkı Justin Bieber’ın yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu itiraf edince sosyal medyada gündem oldu.

Hailey Rhode Baldwin Bieber; dört yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Justin Bieber’ı, uzun yıllar aşk yaşadığı Selena Gomez’den ‘çaldığı’ iddialarıyla ilgili geçtiğimiz sene ilk kez konuşmuştu. Ünlü model, herhangi biriyle birlikteyken Justin’le asla aşk yaşamadığını ve onu ‘Selena’dan çalmadığını, birinin ilişkinizi bozacak bir karakterde olmadığını’ söylemişti.

“EN İYİ ŞEYDİ”

Bieber’ın kendisine evlilik teklifinde bulunmadan önce Selena Gomez ile ‘defterini kapattığını’ belirten Hailey, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio