Altın Küre Ödülleri’nde sunucu krizi

7 Ocak 2024’te 81.’si düzenlenecek olan Altın Küre Ödülleri’nin adayları belli olurken organizatörler etkinliği sunacak birini bulmakta zorlanıyor.

Altın Küre Ödülleri’nde sunucu kriziSinema ve dizi dünyasının en prestijli ödül törenlerinden biri olan ve Oscar’ın da habercisi olarak görülen Altın Küre Ödülleri’nde adaylıklar pazartesi sabahı açıklanırken sunucu için arayışlar sürüyor.
İki kez Oscar sunuculuğu yapan komedyen Chris Rock, bu seneki törene ev sahipliği yapma teklifini reddedenler arasında yer alıyor.Önceki Altın Küre Ödülleri’ne de ev sahipliği yapması istenen Rock, en son 2022’de 94. Oscar Ödül Töreni’nde sahneden Jada Pinkett Smith’in alopesi ile mücadelesine gönderme yapan bir şaka yaptığı için canlı yayında Will Smith tarafından tokatlanmıştı. Will Smith’in Chris Rock’ı sahnede tokatlaması büyük olay yaratmıştı…REDDEDEN DİĞER KİŞİLERKonuyla ilgili bilgi sahibi bir kaynağın CNN’e verdiği bilgiye göre, Netflix dizisi “Beef”teki performansı için bir diğer potansiyel aday olan Ali Wong’a da Altın Küre’ye ev sahipliği yapması için teklif götürüldü. Ancak Puck’a göre, Wong işi reddetti.Başka bir kaynağa göre de, “SmartLess” podcast’inin sunuculuğunu yapan Will Arnett, Sean Hayes ve Jason Bateman, sunuculuk için yapılan ortak teklifi geri çevirdiler.Daha önce dört kez ev sahipliği yapan ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan Amy Poehler ve Tina Fey’in de geri dönmesi isteniyor ama bu konuda çok az umut var. Poehler ve Fey’e yakın bir kaynak bu hafta CNN’e “Bunu bir daha asla yapmayacaklar. Bitirdiler.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir