Galatasaray’da Başkanvekili Erden Timur, A Milli Takım’ın iki yıldızını ikna etti

Devre arasında yerli turnuvasını kazanmak isteyen Galatasaray’da Başkanvekili Erden Timur, A Milli Takım’ın önemli isimlerinden olan Salih Özcan ve Zeki Çelik ile el sıkıştı. Erden Timur, Borussia Dortmund forması verilen Salih Özcan ve Roma’da top koşturan Zeki Çelik transferlerini bitirerek iki oyuncuyu da Galatasaray forması giymeye ikna etti.

Devre arası transfer dönemi kadrosunda büyük bir değişimin ortaya çıkması Galatasaray’da transfer büyücüsü Erden Timur’un parlamaları başladı.

Okan Buruk’un yerli yerinde çalışmak isteyen başkanvekili Erden Timur, Salih Özcan ve Zeki Çelik ile temas kurarak A Milli Takım forması verilen iki yıldız ismi transfere ikna etti.

Erden Timur, yaz döneminde Galatasaray’ın yöneticisine gelen Salih Özcan’ın Borussia Dortmund’da forma giyme bariz bir şekilde yapılandırılmasından yararlanarak milli yıldız transferine ikna oldu. Sezonun başındaki kadronun değişilmez isimlerinden olan Salih Özcan, Dortmund’un ligde oynadığı son iki maç olan Augsburg ve Mainz’ın mücadelelerinde kadroda olmasına rağmen süre bulamadı.

BOEY’İN ALTERNATİFİ ZEKİ ÇELİK

Erden Timur ayrıca bu sezonun favori ismi olan ve tüm kulvarlarda forma verilen Sacha Boey’i yedekleyebilecek yedek isim de fazladan yardım aramadı ve A Milli Takım’ın sağ beki Zeki Çelik ile görüştü. Erden Timur, Roma’da forma verdi ancak bu sezon çok kısıtlı bir süre alan Zeki Çelik ile de prensip politikasına sahipti.

Galatasaray’ın, Salih Özcan ve Zeki Çelik isimlerinin ara transfer döneminin başlangıç ​​tarihi olan 11 Ocak’ta açıklanması bekleniyor.

http://www.numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio