2024 yılının en şanslı burçları: Ayakları yerden kesilecek

2024’te aşkta en iyi 3 burç hangisi?” sorusuna yanıt verildi. Yay, ikizler ve terazi burçlarının aşktan ayaklarından yerden kesilecek.

2024 yılı gireli 3 gün geçti. Burç araştırmaları da arttı. En çok merak edilen konuların başında ‘aşk hayatı’ geldi. Yay, ikizler ve terazi burçlarının aşk hayatları 2024’te hareketlenecek.

Başak Altın Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Yay burçlarının hayatlarında yeni gündemler ortaya çıkabilir. İlişki ve aşklarına dahil. Tutuklanmalarının 5.evdeki aşkları.

Keza ikizler burcu da öyle. Lakin ikizler daha çok geçmiş aşklarıyla ilgili tekrar bir deneme şansı veya var olan ilişkilerle ilgili gündemleri, geleceğe yönelik de çalışabilirler.

Ve son olarak terazi burçları da yine değişmeyi göstermek olanlardan.”

YAY BURCU ÖZELLİKLERİ

Yaşasın Burcu Hangi Ay?

İnsanların doğdukları tarihler burçlarını belirlerken, doğdukları saatler ise artan burçlarını belirlemektedir. Diğer yıllık doğum tarihi, saati ve yeri birleştiğinde insanların doğum haritaları net bir şekilde hazırlanabilmektedir.

Yay burcunda doğan kişinin doğum günü ise 22 Kasım ile 21 Aralık’ta katılıyor. Bu tarihler arasında doğan kişilerin burçları yayılmaktadır.

Yay Burcu Tarihleri ​​ve Günleri

Yay burcunda doğanların özel olan aralığında ilk sırayı elbette ki yükselenleri yer alıyor. Yükselen burcunun belirlenmesi için ise doğum saatinin beklenmesi gerekmektedir. Yay burcunun yükselişleri şu şekilde oluyor:

22 Kasım ile 2 Aralık tarihinde doğup Yay burcu olanların yükselenleri:

23:00 ile 00:00 saatleri arasında doğanlar Başak burcu,

20:30 ile 23:00 saatleri arasında doğanlar Aslan burcu,

18:30 ile 20:00 saatleri arasında doğanlar Yengeç burcu,

16:30 ile 18:00 saatleri arasında doğanlar İkizler burcu,

15:30 ile 16:00 saatleri arasında doğanlar Boğa burcu,

14:30 ile 15:00 saatleri arasında doğanlar Koç burcu,

13:30 ile 14:00 saatleri arasında doğanlar Balık burcu,

12:30 ile 13:00 saatleri arasında doğanlar Kova burcu,

10:30 ile 12:00 saatleri arasında doğanlar Oğlak burcu,

08:00 ile 10:00 saatleri arasında doğanlar Yay burcu,

05:00 ile 07:30 saatleri arasında doğanlar Akrep burcu,

02:00 ile 04:30 saatleri arasında doğanlar Terazi burcu,

00:00 ile 01:30 saatleri arasında doğanlar Başak burcu,

3 Aralık ile 12 Aralık arasında doğan Yay burçlarının yükselişleri şu şekilde gerçekleşmektedir:

00:00 ile 00:30 Başak

01:00 ile 03:30 Terazi,

04:00 ile 06:30 Akrep,

07:00 ile 09:00 Yaşasın,

09:30 ile 11:00 Oğlak,

11:30 ile 12:00 Kova,

12:30 ile 13:00 Balık,

13:30 ile 14:00 Koç

14:30 ile 15:00 Boğa,

15:30 ile 17:00 İkizler,

17:30 ile 19:00 Yengeç,

19:30 ile 21:30 Aslan,

22:00 ile 23:30 Başak

İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ

Öğeler: Hava

Niteliği: Değişken

Gezegen: Merkür

Rengi: Sarı, turuncu

Taşı: Agat

Gün: Çarşamba

İkizler burcunun özellikleri : Esnek, uyumlu, çevik, konuşkan, meraklı, arkadaşlar ortaya çıkıyor

İkizler burcu kadının: Değişime herkesten çok ihtiyaç vardır. Bulunduğu yerde çabuk sıkılır, dışarı çıkmak, hava almak ister. Özgürlüğüne karışılmamalıdır. tatlı dilli ve konuşkandır. Dost şarjının çevresinde pek çok kişinin çalışmasını sağlar. Akıllı ve zekidir, ne istediğini çabuk bilir ve ona hızla ulaşmak için pratik yolları kolayca bulur.

İkizler burcu erkeği: Sevimli ve canayakındır. Beğendiği kişinin güzel sözleri, akılcı konuşması, bilgi ve ile kolayca bulunabilir. Gezmeyi, seyahati sever, hareketli, değişken bir hayatı tercih eder. Aşktan çabuk sıkılabilir, sadakat konusunda çok beklenti içinde olması gerekir, zira sürekli değişim arar. Zorlu durumların pratik çözümleriyle yol göstericidir.

Tarzı: En son trendlere, yeniliklere meraklıdır. Kim ne giymiş, ne takmış, sürmüş onun için önemlidir. Değişken ruh haline göre zaman zaman kumaştan giysilerden, renksiz veya göze çarpan giysilere kadar geniş bir gardırobu olabilir.

Bedende temsil ettiği bölge: Omuz, kollar, eller

Burçlaşmışlar: Terazi, Kova, Yay

Anlaşamadığı burçlar: Oğlak, Yengeç, Boğa

Burç’un uykusu:

İkizler – Koç Uyumu

İkizler – Boğa Uyumu

İkizler – İkizler Uyumu

İkizler – Yengeç Uyumu

İkizler – Aslan Uyumu

İkizler – Başak Uyumu

İkizler – Terazi Uyumu

İkizler – Akrep Uyumu

İkizler – Yay Uyumu

İkizler – Oğlak Uyumu

İkizler – Kova Uyumu

İkizler – Balık Uyumu

Bölgedeki parçalar: Meraklı, canlılık, kıpırdama, zeki, akıllı, yetenekli, iletişimde güçlü, konuşma, yazma yedi

Olumsuz değişimler: Sıkılgan, dağınık, düzensiz, dengesiz, güven telkin etmeyen, yüzeysel

Aşık İkizler: Çabuk sıkılır, kolay vazgeçer ve ayrılır. Ancak zeki ve akıllıdır. Dolayısıyla doğru kişiyi bulduğuna aklen ve zihnen gerçekten kanaat getirdiğinde hızlı ve eliçabuk davranabilir. Ne yazık ki uzun ve ciddi sağlık sorunları pek ona göre değil. Değişkenliği ve ayarlanabilirliği sever. Duygusallıktan haz etmez. Bilmek, öğrenmek, merakını gidermek, gezmek onun için önemlidir. Eşi veya partneri bu çıkışı beslendiği sürece sorun yoktur. Ancak bir kez sıkıldı mı, fiziken ve ruhun döndürülmesi zordur.

Anne İkizler: Her şeyden önce çok iyi bir arkadaştır. onlara bir sürü şey öğretir. Her konuyla ilgili, bilgili, meraklıdır. Çocuğuyla büyük insan gibi konuşulabilir, her şey anlatılabilir, dedikodu yapılabilir.

Baba İkizler: Ele avuca sığdırması ve anlaması zordur. Çocuk anlayıncaya kadar baba ya o alan ya da konudan vazgeçmiş, ya da kendisine daha ilgi çekici başka bir meşgale bulmuştur. Dersin çalıştırılması zor olabilir, zira kendisi konsantre olamadığı gibi oynamanınkini bile bozabilir.

Çocuk İkizler: Oldukça akıllı, problem çözücü, konuşkan, kıpır kıpırdır. Her şeye meraklıdır. Kapıları dinleyebilir. Zira her şeyi öğrenmek ve öğrenmek ister. Dikkatini toplaması, odaklanması gücü olabilir. Zira envai çeşit ilgi alanı olabilir.

TERAZİ BURCU ÖZELLİKLERİ

Burçların özelliklerine ve kişisel özelliklerine göre kişileri daha iyi analiz yaparak buna göre davranışlar sergilenebilir. Bu burçlar arasında yer alan terazi burçları yaşamayı seven ama detaycı yapıları ile ön plana çıkıyorlar. Venüs tarafından yönetilen terazi burcunun en şanslı günü de Cuma olarak biliniyor. Beğenilen bir fiziksel yapıya sahip olan terazi burçları her bir detaya önem verir.

Grup: Hava/ öncü ve pozitif / erkeksi

Yönetici Gezegen: Venüs

Renk: Pastel renk tonları

Uğurlu Taş: Opal, pembe ve kuvartz

Şanslı Sayı: 6

Şanslı Gün: Cuma

Karşıt Burç: Koç

Şehirler: Frankfurt ve Viyana

Metal: Bakır

Çiçekler: Beyaz gül, sarı papatya ve krizantem

Ağaçlar: Asma, servi diş budak, incir, elma, kayısı, badem, eğrelti otu

Terazi Burcu Fiziksel Özellikleri:

Terazi burcu olan kişilerin fiziksel yapıları oldukça beğenilir. Fiziksel yapıları son derece güçlüdür. Terazi burçları genel olarak uzun boylu ve ince yapılı olurlar. Genellikle kahverengi saça sahiplerdir. Ten renkleri açıktır. Terazi burçları çoğunlukla koyu renk göz tonuna sahip olurlar. Terazi burçlarının metabolizmaları da oldukça güçlüdür. Kolay kolay kilo almazlar. Terazi burcu olan kişiler çevrelerindeki kişiler tarafından beğenilirler. Terazi burçlarının kilo almaya müsait bir yapıları vardır. O nedenle çoğu terazi burcu kilo alabilirler.

Terazi Burcu Kişisel Özellikleri:

Terazi burcu olan kişiler genellikle cazibeli ve çekici kişilerdir. Herkes tarafından çekici ve büyüleyici bulunurlar. Keyifli ve enerji tavırları ile ön plana çıkan terazi burcu olan kişiler çevresindeki kişiler tarafından ilgi görürler. Tartışmaktan kaçınmayan terazi burçları haklarını savunmaktan kaçınmazlar. Mantıklı davranmaktan hoşlanan terazi burçları genel olarak doğru kararlar almaktan hoşlanır. Aynı zamanda mücadeleyi seven terazi burçları uyumlu bir kişiliğe sahiplerdir.

Terazi Burcu Zayıf Özellikleri:

Terazi burcu olan kişiler yaptıkları işlerin doğru olduğuna inansalar dahi mutlaka yetkili kişilerden onay beklerler. Onlar ancak onay aldıktan sonra harekete geçerler. Terazi burcu olan kişiler çoğunlukla kendilerine özen gösterseler dahi kolay hasta olabilirler. O nedenle sağlıkları konusunda bazı problemler oluşabilir. Aşırı yemek eğilimi gösteren terazi burçları kilo almaya meyilli olurlar. Terazi burçları genel olarak ilerleyen yaşlarında çok fazla kilo alabilirler. Sağlıkları konusunda umursamaz tavırlar gösteren terazi burçlarının hasta olmaya müsait bir yapıları vardır. Terazi burcu kararsız yönü ile ön plana çıkar. Bunun yanı sıra fazla objektif olarak öne çıkan terazi burcu kırılgandır.

Terazi Burcu Güçlü Özellikleri:

Terazi burcu olan kişiler genel olarak tartışmaktan hoşlanmazlar. Mantıklı bir şekilde davranarak sonrasında kendi zaferlerini ilan ederler. Terazi burcu genel olarak amacına ulaşana kadar çalışmaya devam eder. Hedeflerinden ve amaçlarından ise asla vazgeçmez. Terazi burcunun yaşadığı en ayrıntılı ayrıntılara kadar inceler ve kişinin hakkında izlenimlerde bulunur. Kafasında ise muhteşem bir denge vardır. Neyin doğru olduğunu de yanlış olduğunu bilir ve buna göre hareket eder. Terazi burçları her konuda akılları ile hareket ederler. Verdikleri kararlarda mantıklı bir yol bulurlar.

Terazi Burcu İyi Özellikleri:

Terazi burcu olan kişiler genellikle uyumlu ve sevecen olurlar. Bunun yanı sıra düzenli ve doğru bir şekilde hareket ederler. Bunun yanı sıra terazi burçları en sinirli anlarda bile mutlu olmayı başarırlar. Bu burcu takip eden kişileri almayı ve yeni şeyleri öğrenmeyi çok yedilerden. Aşkı ve sanatı çok yedi terazi burçları bu bölümleri almayı sevenler. Yaşamdan keyif almak için doğru adımlar atarlar. Terazi burçları genel olarak akıllı, güvenilir ve aşk dolu yatırımlara sahiplerdir. Terazi burçları hayallerine ulaşmak için çok çalışırlar. Terazi burçları genel olarak uzlaşı yanlısı ve kibar özellikleri ile bilinirler. İlişkilerde adil olan terazi burçları mantıkları ile birlikte hareket ederler. Terazi burçları düzenli olarak hoş karşılanırlar.

Terazi Burcu Kötü Özellikleri:

Terazi burcunun egosu oldukça yüksektir. Her zaman öncelikle kendisini düşünmektedir. Kendi mutluluklarından sonra diğerlerini düşünürler. Başkalarının kendisine akıl vermesinden hiç hoşlanmaz. dolayısıyla ona fikir uygulamalarının çalışanlarından da hızla uzaklaşır. Zor bir insan olan terazi burcunu elde etmek için çok çalışmak gerekir. Onların gibi düşündükleri ve terazi burçlarına değerli bilgileri hissettiren kişilerin mutlu olmasını sağlarlar. Terazi burçları genel olarak sağlıklarına dikkat etmezler. Vücut yapıları kiloya dayanıklıdır. O nedenle terazi burcu olan kişiler belli aralıklarla hormon testleri yaptırmalılar. İlerleyen yaşlarda büyük oranda yakalanmak istemeyen terazi burçları erken yaşlarda sağlıklı olmak için önlem almalılar. Ayrıca terazi burçları kararsız ve aşırı hassas parçalarla bilinirler. Bunun yanı sıra aşırı zevk düşkünlüklerinin yanı sıra zayıf bir iradeye sahip olurlar. Terazi burcunun en büyük özelliği tembellik olarak ön plana sahiptir.

http://www.numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir