Fenerbahçe’nin eski forveti Galatasaray yolunda

Galatasaray, Mauro Icardi’nin Suudi Arabistan’a transfer olma ihtimaline karşı forvete Mergim Berisha ismini düşünüyor. Hoffenheim’da forma giyen ve bir dönem Fenerbahçe’nin de formasını terleten Mergim Berisha’nın Alman ekibinde forma bulamaması nedeniyle Galatasaray’a transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Devre arası transfer dönemini oldukça yoğun geçirecek olan Galatasaray’da, Mauro Icardi’nin Suudi Arabistan’a transfer olma ihtimaline karşı alternatif çözümler düşünülürken sarı-kırmızılı ekip eski Fenerbahçeli Mergim Berisha’yı gündemine aldı.

Salzburg’da gösterdiği müthiş performansın ardından yolu Fenerbahçe’ye düşen Mergim Berisha’nın peşine bu kez Galatasaray düştü. Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası yolculuğunda alternatifli bir kadro yaratmak isteyen Galatasaray özellikle Mauro Icardi’nin menajerinin Al Ahli ve Al Ittihad’la görüşmesinin ardından kadroya kaliteli bir isim eklemeye karar verdi.

Cimbom, Fenerbahçe’de bir sezon şans bulan ve şu anda Hoffenheim’da forma giyen Alman forvet Mergim Berisha için temaslarını sıklaştırdı. Sakatlığı nedeniyle şu an forma giyemeyen ve Hoffenheim’da mutsuz olduğu bilinen Mergim Berisha’nın, Galatasaray’dan gelecek teklife hayır diyemeyeceği iddia edildi.

FENERBAHÇE TARAFTARINA SAÇ BAŞ YOLDURMUŞTU

Salzburg’da gösterdiği performansla Fenerbahçe’nin yolunu tutan Mergim Berisha, Fenerbahçe formasıyla beklentilerin çok altında kalmış ve 32 maçta yalnızca 8 kez gol sevinci yaşamıştı.

http://www.numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir