Selena Gomez’den hayranlarını üzen haber

Şarkıcı ve oyuncu olarak parlak bir kariyere sahip olan Selena Gomez, aldığı yeni kararla hayranlarını üzdü.

Hem şarkıcı hem de oyuncu olarak başarılı işlere imza atan Selena Gomez, kariyerinde değişiklik yapmaya karar verdi. Gomez, oyunculuk kariyerine odaklanmayı düşündüğü için bir sonraki albümünün son albümü olabileceğini ima etti.

Hands to Myself”, “Rare” ve “c” gibi pek çok hit şarkının sahibi 31 yaşındaki Gomez, bir süredir Steve Martin ve Martin Short gibi iki usta oyuncu ile “Only Murders In The Building” dizisinde rol alırken eleştirmenlerden de tam not almayı başarıyor.

Ancak ünlü isim, katıldığı bir podcast’te artık yorulduğunu ve bir alana yoğunlaşmak istediğini belirtiyor.

Gomez, müzikle uğraşmaktan zevk almasına ve turnelerde çok eğlenmesine rağmen artık sabit bir alanda kalmak istediğini söylüyor ve “İçimde bir albüm daha varmış gibi hissediyorum ama muhtemelen oyunculuğu seçeceğim” diyor.

Podcast sunucuları Gomez’i müzikal yeteneklerinden dolayı övdüğünde ise “Haklısınız ama yorulduğum için dinlenmek istiyorum” diye yanıt veriyor. Aynı röportajda, genç yaştan beri ağır bir iş yüküyle uğraşmanın zihinsel sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerinden de bahsediyor.

Emmy adayı yıldız ayrıca müzik kariyerinin bir tesadüf olduğunu da açıkladı: “En iyi şarkıcı olduğumu düşünmüyorum ama nasıl hikaye anlatacağımı biliyorum ve şarkı yapmayı seviyorum.”

Haber

İlginizi Çekebilir