Christopher Nolan, ödül töreninde duygusal anlar yaşadı

Oppenheimer ile Altın Küre Ödül Töreni’ne damga vuran Christopher Nolan, yaptığı konuşmayla duygu dolu anlar yaşattı. Nolan, daha önce beraber çalıştığı Heath Ledger’ı hatırladı.

Dün gece gerçekleşen törenle Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye Oppenheimer ve Succsseion damga vururken ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın duygu dolu konuşması dikkat çekti.

Nolan, Oppenheimer’la ilk Altın Küre’sini kazandı ve sahneye çıktıktan hemen sonra Batman’in devamı olan Kara Şövalye’de (2008) rol alan Heath Ledger’dan bahsetti. Nolan, konuşmasını yaparken, tören için en son 2009 yılında sahneye çıktığını ve hayatını kaybeden Ledger adına “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü kabul ettiğini söyledi.

Kara Şövalye (The Dark Knight), Ledger’ın ölümünden sonra seyirci ile buluşmuş ve film, gişe rekorları kırmıştı. Ledger, 28 yaşında kazara aşırı dozdan hayatını kaybetmişti.

Bu defa “En İyi Yönetmen” ödülünü alırken Ledger’ı hatırlayarak Nolan, şunları söyledi: “Teşekkür ederim. Sevgili dostumuz Heath Ledger adına bunlardan birini kabul etmek için bu sahneye çıkmıştım ve bu benim için karmaşık ve zorlayıcıydı. Konuşmanın ortasında başımı kaldırdım ve Robert Downey Jr beni yakaladı ve bana sevgi ve destek dolu bir bakış attı. Şu anda bana verdiği bakışın aynısı…” Downey Jr da Nolan konuşmasını yaparken gülümsedi.

Başarılı yönetmen, sözlerie şu şekilde devam etti: “Kendi adıma kabul etmenin daha kolay olacağını düşünmüştüm ama burada dururken bunu yalnızca insanlar adına kabul edebileceğimi fark ettim. Yönetmenler olarak insanları bir araya getiriyoruz ve ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz.”

Gecede aynı zamanda Cillian Murphy ve Robert Downey Jr da “En İyi Erkek Oyuncu” ve “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödüllerini kucakladı.

Haber

İlginizi Çekebilir