Her sabah Adalar manzarasına uyanıyor… Ünlü şarkıcı 4+1 evinin kapılarını açtı!

Her hafta ünlülerin evine sürpriz ziyaretler yapan Evrim Akın, şarkıcı Aynur Aydın’a konuk oldu. Çok sayıda kediyle aynı evi paylaşan Aydın, merak edilenlerini anlattı. Aydın’ın Anadolu yakasındaki Adalar manzaralı evi büyük ilgi gördü.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ bu hafta Aynur Aydın’ın evini ziyaret etti. Ünlü şarkıcının 4 oda bir salon evinin manzarası dikkat çekti.

Anadolu yakası Fenerbahçe’de 250 metrekare bir rezidansta yaşayan Aynur Aydın, mobilya seçimlerinde eskiyi ve yeniyi bir araya getirmiş. Çiçek desenli berjer, su mavisi spor koltuklar…

Ünlü şarkıcı kütüphanesinde ağırlıklı olarak kişisel gelişim kitapları bulunduruyor. Aydın evinin bir odasını kıyafetleri için ayırmış. Sahne kostümleri, yazlık-kışlık giyisiler, yüzlerce elbise ve ayakkabı…

Ünlü şarkıcının mutfağı ise sade ve şık. Kullanışlı mutfağın dolapları ahşap ve beyaz ile tamamlanmış.Tam bir hayvansever olan Aynur Aydın sokaklardan kurtardığı kedileri evinde misafir ederek başladığı sahiplendirme yolculuğunda, 20’ye yakın kedi ile birlikte yaşıyor.4 oda 1 salon yaklaşık 250 metrekarelik evin tamamına yakını kedilerin rahatı için organize edilmiş.

Haber

İlginizi Çekebilir