Beşiktaş’tan Çaykur Rizespor’a farklı tarife. Semih Kılıçsoy şov yaptı

Trendyol Süper Lig’de 16. haftanın erteleme maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, Çaykur Didi Stadyumu’nda karşılaştı.

Beşiktaş mücadeleden Milot Rashica, Semih Kılıçsoy(2) ve Cenk Tosun’un golleriyle 4-0 galip ayrıldı ve dış sahadaki yenilmezlik serisini dört maça çıkardı. Beşiktaş bu galibiyetin ardından puanını 32’ye çıkarırken, sahasında ikinci kez kaybeden Çaykur Rizespor 29 puanda kaldı.

Beşiktaş gelecek hafta maçında sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek, Çaykur Rizespor ise Adana Demirspor’u evinde ağırlayacak.

SEMİH KILIÇSOY FIRTINASI

Mücadelenin 45. dakikasında Demir Ege Tıknaz’dan pası alan Semih Kılıçsoy yay üzerinde rakibinden sıyrılarak şutunu çekti ve ağları havalandırmayı başardı.

Semih Kılıçsoy attığı bu golle birlikte uzun yıllar sonra bir ilki başardı. Opta’nın verilerine göre; Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy (18 yaş 147 gün), 2007/08 sezonundan bu yana Batuhan Karadeniz’in (17 yaş 289 gün) ardından üst üste üç Süper Lig maçında gol atan en genç ikinci oyuncu oldu.

FERNANDO SANTOS TRİBÜNDE

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, bugün uçakla Rize-Artvin Havalimanına geldi. Portekizli teknik adam kara yolu ile maçın oynanacağı Çaykur Didi Stadı’na geçerek, karşılaşmayı tribünden izledi.

http://www.numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir