Efsane stoper Fenerbahçe’ye evet dedi. Yarın İstanbul’a gelip imza atıyor

Devre arası transfer döneminde ilk olarak stoper bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, İtalyan efsanesi 36 yaşındaki Leonardo Bonucci ile altı aylık anlaşma sağladı. Union Berlin ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Leonardo Bonucci bonservisini eline aldı ve Fenerbahçe’ye altı aylık imzayı attı.

Rodrigo Becao’nun uzun süreli sakatlığı, Alexander Djiku’nun ise Afrika Kupası’nda olması nedeniyle stoper bölgesinde büyük sıkıntı çeken Fenerbahçe, İtalya’nın efsane ismi Leonardo Bonucci ile el sıkıştı.

Leonardo Bonucci ile uzun süredir görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, 36 yaşındaki İtalyan stoperin Union Berlin ile bağlarını koparmasının ardından transferde gaza bastı ve kupa canavarı Leonardo Bonucci ile altı aylık anlaşma sağladı. Transferdeki tüm pürüzlerin giderildiği ve Leonardo Bonucci’nin yarın İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Union Berlin’de 10 maça çıkan 36 yaşındaki futbolcu, 723 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı.

KARİYERİNDE TAM 19 KUPA KAZANDI

İtalya futbolunun efsaneleri arasında yer alan Leonardo Bonucci kariyerinde; 9 kez Serie A şampiyonluğu, 4 kez İtalya Kupası şampiyonluğu, 5 kez İtalya Süper Kupası şampiyonluğu ve 1 kez de İtalya Milli Takımı ile 2020 yılında Avrupa  Şampiyonası  zaferi yaşadı.

http://www.numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir