En sevdiği gelinini unutmadı… ‘Sen daha çoğuna layıksın kızım!’

İngiltere kraliyet ailesinin en sevilen üyesi olma özelliğini yıllardır kimselere bırakmadı. Sadece görevine bağlı bir prenses olmakla kalmadı, eşine olan aşkı, üç çocuğunu yetiştirme tarzı, güzelliği ve şıklığıyla da adı hep dünyanın en ünlü yıldızlarıyla birlikte anıldı.
Galler Prensesi ve geleceğin İngiltere Kraliçesi Kate Middleton bugün 42 yaşına bastı. Doğum gününü gözlerden uzakta eşi ve çocuklarıyla geçirecek olan Kate Middleton’a Kral Charles’tan tebrik mesajı da gecikmedi.

DOĞUM GÜNÜ TEBRİĞİ KAYINPEDERDEN GELDİ

 

İngiliz kraliyetinin resmi sosyal medya hesabından kendisi ve eşi Camilla adına bir tebrik mesajı yollayan Kral Charles “Galler Prensesi’ne bugün çok mutlu bir doğum günü diliyorum!” dedi. Doğum günü paylaşımı kutlama emojileri ve bir de balonla süslendi.

Kate Middleton’ın 42. doğum günü kutlaması için Kral Charles’ın taç giyme töreninden bir fotoğraf seçildi. Charles geçen yıl da gelininin doğum gününü kutlarken Kate’in 2022’de Galler Prensi ve Prensesi olarak adlandırıldıktan sonra Prens William’la birlikte Galler’e yaptığı ilk ziyaret sırasında çekilmiş bir fotoğrafını seçmişlerdi.

Haber

İlginizi Çekebilir