Dua Lipa, İngiliz oyuncu Callum Turner ile yeni bir aşka yelken açtı

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa’nın yeni aşkı belli oldu. İngiliz oyuncu Callum Turner ile Lipa’nın yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor.

 

2019 ve 2021 yılları arasında Gigi ve bella Hadid’in kardeşleri Anwar ile birlikte olan, ayrıca Jack Harlow ve Trevor Noah gibi isimlerle de anılan Dua Lipa’nın yeni bir aşka merhaba dediği konuşuluyor.

Ünlü İngiliz oyuncu Callum Turner ile beraber görüntülenmeleri ikilinin yeni bir ilişki içinde olduğuna dair söylentileri güçlendirdi.

Çifte yakın bir kaynak, henüz ilişkinin başında olmalarına rağmen önemli etkinliklere bile birlikte katılarak ciddi olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Turner, yapımcılığını Tom Hanks ve Steven Spielberg’in üstlendiği merakla beklenen savaş dizisinin yanı sıra şu anda George Clooney’nin son filmi “The Boys in the Boat”ta da rol alıyor. Daha önce de iki bölümlük “Fantastik Canavarlar” filmlerinde yer almıştı.

Ayrıca ünlü oyuncunun, 2016’dan 2017’ye kadar “The Crown”da Prenses Margaret’i canlandıran Vanessa Kirby ile ilişkisi olmuştu. İkilinin kariyerleri başarıyla ilerlerken birbirilerinden koptukları belirtilmişti.

Haber

İlginizi Çekebilir