İşim aşktan önce gelir demişti… Bir sevgiliyi terk edip diğerine koştu

Bu yıl hem Barbie filmi için seslendirdiği şarkısıyla ödülden ödüle koşan hem de çıkardığı yeni albümle listelerde fırtınalar estiren Dua Lipa galadan galaya, ödül töreninden ödül törenine koşturup duruyor.

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı bir yandan kazandığı büyük başarının keyfini sürerken bir yandan da yeni bir aşka yelken açmış gibi görünüyor.

Yıldız isim geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi bir şekilde dans ederken görüntülendi.

Hem “Masters of The Air” hem de George Clooney’nin son filmi “The Boys in the Boat”ta başrol oynayan Callum Turner Hollywood’un yükselen yıldızlarından.

İkili galanın ardından verilen partiyi baş başa ve dans ederek geçirdi. Peşlerindeki paparazzileri fark edince de mekanı ayrı ayrı terk ettiler.

O anlarda yüzünde kocaman bir gülümseme olan Dua Lipa’nın mutluluğu dikkat çekti. Callum Turner da kendisine ünlü pop yıldızıyla ilgili sorulan soruları cevaplamadan uzaklaştı.

Dua Lipa ve ünlü aktörün yakın çevreleri ikilinin galadaki dans söylentilerinden ve gazetecilerden kaçarak ayrı ayrı yönlere gittikleri gecenin ardından bu ilişkiyi doğrulayan açıklamalar yaptılar.

Söylenenlere göre bu aşk dedikoduları doğru. “Bu yeni bir şey ama birbirleri için deli oluyorlar” diyen kaynaklar henüz ilişkinin çok başı olmasına rağmen Dua Lipa’nın Callum Turner’ı desteklemek için onun galasına gittiğinin altını çiziyor.

Son yılların yükselen yıldızlarından olan Callum Turner “The Crown” dizisinde Prenses Margaret’i canlandıran güzel yıldız Vanessa Kirby ile birlikteydi.

Çiftin ayrılığından sonra “Vanessa ve Callum oyunculuk dünyasında yükselen yıldızlar ve son birkaç yıldır teklif yağmuruna tutuldular ama kariyerleri yükseldikçe ilişkileri zarar gördü ve giderek birbirlerinden uzaklaştılar” yorumları yapılmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir