Serenay Sarıkaya sonunda itiraf etti! Aşk iddialarına da yanıt verdi

Magazin haberleri… Şarkıcı Mert Demir’le adı aşk iddialarına karışan oyuncu Serenay Sarıkaya, şarkıcının ‘Ateşe Düştüm’ şarkısına vokal yaptığını sonunda açıkladı. Sarıkaya, aşk iddialarına verdiği yanıtla ise kafaları karıştırdı.

Başarılı oyunculuğuyla Aile dizisinde döktüren Serenay Sarıkaya, şu günlerde sürpriz bir aşkla anılıyor. Güzel oyuncunun, şarkıcı Mert Demir’le aşk yaşadığı iddia ediliyor. Bu aşkın başlangıcı ise Mert Demir’in Ateşe Düştüm şarkısına dayanıyor.

Şarkıyı dikkatli dinleyenler, uzun zamandır şarkıya vokal yapan kişinin Serenay Sarıkaya olduğunu iddia ediyordu. Sarıkaya’ya hem vokal hem de aşk iddiaları soruldu.

AŞK İDDİALARINI REDDETMEDİ

Onur Üçkarışoğlu’nun aktardığına göre, Seranay Sarıkaya Ateşe Düştüm şarkısında vokal yaptığını “Şarkıda vokal yapan benim evet” sözleriyle doğruladı. Sarıkaya, “Aşk iddialarına ne cevap verirsiniz?” sorusunu ise “Durun bakalım” diyerek muallakta bıraktı.

Serenay Sarıkaya, oyunculuk kadar şarkıcılık konusunda da oldukça başarılı olmasıyla dikkat çekiyor. Güzel oyuncu, rol aldığı birçok yapımda şarkı söyledi, Alice Müzikali’nde rol aldı.

Haber

İlginizi Çekebilir