Doja Cat’in annesinin iddiasına göre abisi Doja’ya fiziksel ve sözlü şiddet uyguladı

Doja Cat’in annesinin bir hakime anlattığına göre 30 yaşındaki abisi Raman Dalithando Dlamini tarafından fiziksel ve sözlü şiddete maruz bırakıldığı iddia ediliyor…

Doja Cat’in annesi Deborah Elizabeth Sawyer, oğlu aleyhine bir koruma kararı talep ediyor ve aynı zamanda süperstar kızının da ondan korunmasını istiyor. Sawyer, 30 yaşındaki Raman Dalithando Dlamini’nin annesine ve Doja Cat’e, gerçek adıyla Amala Ratna Zandile Dlamini’ye kötü muamelede bulunduğunu iddia eden hukuki belgeleri dosyaladı.

Doja’nın iddiaya göre dişleri Raman tarafından sökülmüş ve vücudunda kesikler ve morluklar almış olduğu söyleniyor. Aynı zamanda Doja’ya ait mülkleri çalmak ve yok etmekle, sözlü olarak da küçümseyici ve aşağılayıcı olmakla suçlanıyor. Bu durum 28 yaşındaki şarkıcıyı çaresiz ve oldukça üzgün hissettiriyor.

Sawyer, Dlamini tarafından geçen yıl içinde birkaç kez fiziksel olarak kötü muamele gördüğünü ve en sonuncusunun bu ayın başında gerçekleştiğini iddia ediyor. Bir hakim, Sawyer’a kalıcı bir koruma kararı için bir duruşma öncesinde mahkeme kararıyla koruma verdiği iddia ediliyor. Bu, ona karşı alınan ilk koruma kararı değil, ancak önceki kararın süresi dolmuş.

Doja Cat, abisinden hukuki koruma istiyorsa kendi başvurusunu yapmak zorunda kalacak. Şu ana kadar konuyla ilgili Instagram veya Twitter üzerinden herhangi bir açıklama yapmadı.

http://www.numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir