Adanaspor maçıyla Fenerbahçe’ye veda etti. İsmail Kartal ilk 11 başlattığı ismin ayrılığına onay verdi

Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor karşılaşmasına ilk 11’de başlayan Emre Mor, Fenerbahçe’ye veda ediyor. İsmail Kartal’ın kiralık olarak takımdan ayrılmasına onay verdiği Emre Mor için Süper Lig ekipleri harekete geçerken Emre Mor’un yeni adresinin Fatih Karagümrük olması bekleniyor.

Adanaspor maçıyla Fenerbahçe'ye veda etti. İsmail Kartal ilk 11 başlattığı ismin ayrılığına onay verdi
Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor’u 6-0 mağlup ederek son 16 turuna yükselen ve iyi gidişatını sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal ilk 11 başlattığı Emre Mor’un takımdan ayrılmasına izin verdi.

İsmail Kartal, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci’nin olağanüstü performansları nedeniyle forma şansı vermekte zorlandığı Emre Mor’un kendisini daha da geliştirebilmesi için oyuncuyla konuştu ve kiralık olarak takımdan ayrılmasına karar verdi.

2022 yılında Fatih Karagümrük’te gösterdiği başarılı performansla Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Mor için İstanbul ekibi yeniden devreye girerken transferin önümüzdeki günlerde netleşmesinin beklendiği öğrenildi.

Adanaspor maçıyla Fenerbahçe formasını 5. kez terleten Emre Mor dün yaptığı iki asistle karşılaşmanın dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başarmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir