Yayıncı, yapımı 2021’de tamamlanan ancak gecikmelerle karşı karşıya olan The Mothership filminde ilerlememeye karar verdi.

Halle Berry’nin başrolde yer aldığı bilim kurgu gerilim filmi The Mothership, Netflix’in post prodüksiyonu durdurma kararı almasının ardından yayınlanmayacak.

Çekimleri 2021’de tamamlanan The Mothership’in ilk olarak 2022’de vizyona girmesi planlanıyordu ve hatta filmin tanıtımına da yer verilmişti. Ancak Variety’nin haberine göre film birden fazla gecikmenin kurbanı oldu ve artık tamamen iptal edildi.

Filmin önemli ölçüde yeniden çekimler gerektirdiği iddia edildi; ancak bu, çocuk oyuncuların büyümesi nedeniyle pahalı ve zor olacaktı.

Film, Steven Spielberg’in 2015 yapımı draması Casuslar Köprüsü’nün (Bridge of Spies) senaryosunu yazan Matthew Charman tarafından yazıldı ve yönetildi.

Bu haber, post prodüksiyon aşamasında iptal edilen 90 milyon dolarlık DC macerası Batgirl ve geçen yıl Coyote vs Acme’nin de prodüksiyonun tamamlanmasına rağmen vizyona girmeyeceğinin ortaya çıkması gibi iptallerin ardından geldi.

Geçtiğimiz yıl Netflix, tamamlanmış iki filmi yayınlamamaya karar vermişti ancak yapımcıların bunları başka bir yerden satın almasına izin verdi.

Henüz ne Berry ne de Netflix resmi bir açıklama yaptı.