Dua Lipa ve Callum Turner’ın alışverişte romantik anları

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa ve İngiliz aktör sevgilisi Callum Turner, Los Angeles’ın Larchmont Village bölgesinde unutulmaz bir gün geçirdi. Çift, alışverişte kahve molası verirken adeta birbirlerine âşık gibi görüntülendi. “One Kiss” parçasıyla büyük sükse yapan Lipa, sevgilisiyle olan romantik anlarıyla dikkat çekti. Objektiflere yakalanan çift, tutkulu anlarıyla dikkat çekti. İkilinin Los Angeles sokaklarında dolaşırken sergilediği samimi tavırlar, aşk dolu bir gün geçirdiklerini gösterdi. Dua Lipa ve Callum Turner, birbirlerine duydukları sevgiyi her anlarında hissettiriyor.

dua lipa kissing callum turner kissing
Callum Turner, centilmenliğini konuşturarak kolunu Dua Lipa’nın omuzuna attı ve nazikçe alışveriş çantalarını taşıdı. 2024 yılında bile, şövalyelik anlayışı hala canlı ve Los Angeles’ta yaşamaya devam ediyor. İkilinin samimi görüntüleri, Callum’un incelik ve saygıyla dolu tutumuyla ön plana çıkıyor. Bu romantik görüntüler çiftin ilişkilerindeki anlayış ve sevgi dolu atmosferi yansıtıyor, adeta aşkın güzellikle buluştuğu bir tablo ortaya koyuyor.
Dua Lipa ve Callum Turner, bu ay içinde ikinci kez kameralara yakalandılar, bu sefer ise duygusal anları bir kez daha paylaştılar. İkinci kez görülen çift, ilişkilerini resmiyete dökme anlarını popüler bir sushi mekanının önünde öpüşürken yaşamıştı. Bu tutkulu anlar, Dua Lipa ve Callum Turner’ın aşk dolu serüvenindeki bir diğer romantik durağı temsil ediyor.

Haber

İlginizi Çekebilir