Koltuğu şimdiden sallanmaya başladı. Yunan basınından Fatih Terim’e sert eleştiri

Panathinaikos’a imza attığından bu yana gündemden düşmeyen Fatih Terim, üst üste iki maç kaybedince Yunan basını tarafından büyük eleştirilere maruz kaldı. PAOK karşısında alınan yenilginin ardından Yunan basınında Fatih Terim için, ”Oyuncu değişiklikleri saçma görünüyor” ifadeleri kullanıldı.

Koltuğu şimdiden sallanmaya başladı. Yunan basınından Fatih Terim'e sert eleştiri

Uzun süre takım çalıştırmayan Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos’a imza attığından bu yana ülkenin bir numaralı gündeminde yer alıyor. Panathinaikos kariyerine üst üste galibiyetlerle başlayan Fatih Terim; AEK, Olympiakos ve son olarak PAOK karşısında alınan başarısız sonuçların ardından hedef tahtasına konuldu. Ligdeki en büyük rakiplerinden PAOK’a deplasmanda 2-1 kaybeden Panathinaikos’ta mağlubiyetin baş sorumlusu Fatih Terim olarak gösterildi.

Atromitos’a karşı kupada oynanan ilk maçı da sahasında 2-1 kaybeden Panathinaikos’ta kupaya veda edilmesi halinde Fatih Terim için tehlike çanlarının çalacağı da belirtildi.

İşte Yunan basınında Fatih Terim için söylenen yorumlar:

”Fatih Terim, herkesin beklentisini karşılayabilecek mi? Panathinaikos için kupada Atromitos ile oynanacak rövanş maçı ve gelecek hafta Olympiakos ile oynanacak derbi var. Terim derbileri kazanmıyordu ama kaybetmiyordu da. Sürprizleri ve pahalı takım elbiselerinin cebinde olduğuna inandığı gizli asları seven bir teknik adamın alacağı riskler ne olursa olsun, alacağı sonuçlar çok önemli olacak.”

”Sanırım birçok taraftarın Fatih Terim’in Panathinaikos’a bırakın duble yapmayı, şampiyonluk getirebileceğine olan inancı sarsıldı. Daha şimdiden bazı Jovanovic nostaljistleri burunlarından solumaya başladı. Mantıklı… Çünkü herkes Türk’ün gelişiyle birlikte farklı gelişmeler bekliyordu.”

”Muhtemelen bu riskleri sevmiyorsunuz (ve galibiyetle sonuçlanmadıklarında tamamen saçma görünüyorlar), ama Terim bu. Ancak 71 yaşındaki bir adamın iş yapma yöntemlerini değiştirmesini beklemek hata olur. Birçok Panathinaikos taraftarı son yıllarda Jovanovic’in futbolunu sevmeye başlamıştı. Bunu mantıklı buluyorum çünkü o kulübedeyken Panathinaikos bir kimlik ve kişilik kazandı. Ancak Jovanovic futbolunun, Terim’in futboluyla hiçbir alakası yok ve Türk teknik adam takımın başında olduğu sürece Panathinaikos’tan bunu bekleyemezsiniz.”

Haber

İlginizi Çekebilir