Brek, Deniz Tekin, Tuğçe Şenoğul ve çok daha fazla isim David Bowie’nin bıraktığı eşsiz mirası kutlayacaklar…

HOOD Base ve DasDas iş birliğiyle 2022’den bu yana seyirciyle buluşan tribute geceleri kapsamında 2 Şubat Cuma gecesi David Bowie evrenine yolculuk edilecek. “We Can Be Heroes” başlıklı gecede Brek, Deniz Tekin, Tuğçe Şenoğul ve Selût en sevdikleri Bowie şarkılarını yorumlayacak.

Brek, Deniz Tekin, Tuğçe Şenoğul ve çok daha fazla isim sahne alacak.. David Bowie’nin popüler kültüre bıraktığı eşsiz mirası kutlayacaklar...

We Can Be Heroes: Bir konserden çok daha fazlası! HOOD Base ve DasDas iş birliğiyle 2022’den bu yana seyirciyle buluşan tribute geceleri kapsamında 2 Şubat Cuma gecesi David Bowie evrenine yolculuk edilecek.

Brek, Deniz Tekin, Tuğçe Şenoğul ve çok daha fazla isim sahne alacak.. David Bowie’nin popüler kültüre bıraktığı eşsiz mirası kutlayacaklar...“We Can Be Heroes” başlıklı gecede Brek, Deniz Tekin, Tuğçe Şenoğul ve Selût en sevdikleri Bowie şarkılarını yorumlayacak.Onlara sahnede Barış Baykan, Cem Konuk, Efe Ekşioğlu, Emin İnal ve Yasemin Özler eşlik edecek.

Brek, Deniz Tekin, Tuğçe Şenoğul ve çok daha fazla isim sahne alacak.. David Bowie’nin popüler kültüre bıraktığı eşsiz mirası kutlayacaklar... - Resim : 2

Bu sadece bir konser değil, David Bowie’nin popüler kültüre bıraktığı eşsiz mirası kutlayacağını bir gece olacak. Fuaye alanında dövme sanatçısı Can Levi, katılımcılara Bowie evreninden dövme tasarımları uygulayacak.

Geceye David Bowie’den ilham alan kostümlerle katılanlar ise sürpriz hediyeler kazanacak.  “We Can Be Heroes” 2 Şubat Cuma gecesi DasDas’ta.

Haber

İlginizi Çekebilir