Galatasaray’ın yeni katılan oyuncusu Serge Aurier, sarı-kırmızılı ekibin taraftarlarıyla buluşmayı dört gözle beklediğini dile getirdi.

Kulübün yayın organına açıklamalarda bulunan Aurier, “Benim için burada oynamak büyük bir gurur. Afrika Uluslar Kupası devam ederken taraftarlardan sosyal medyada çok mesaj aldım. Galatasaray taraftarıyla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Çok köklü bir kulübe geldim, çok büyük bir taraftarı var. Daha önce burada oynamış olan Fildişili arkadaşlarım var ve onlarla sohbet ettim. Benim için çok büyük bir gurur burada oynamak.” şeklinde konuştu.

Aurier, Fildişi Sahili milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası’nı kazanmanın kendisi için büyük mutluluk olduğunu belirtti, “Bu turnuvayı ve kupayı kazanmış olmaktan dolayı ve bir kaptan olarak seyircimiz önünde bu anı yaşamaktan çok mutluyum. Böyle tarihi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü, Aurier’in sarı-kırmızılı formayla resmi sözleşmeye imza atarken çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.