Joker’in devam filminden Sevgililer Günü’ne özel görüntüler

Joker filminin devamı Folie à Deux’undan yeni görüntüler yayınlandı. Lady Gaga ve Joaquin Phoenix, Sevgililer Günü’ne özel pozlarıyla hayranlarını heyecanlandırdılar.
Joker'in devam filminden Sevgililer Günü'ne özel görüntüler...
Todd Phillips’in yönetmen koltuğunda oturduğu Joker filminin devamı olan Joker: Folie à Deux için çalışmalar devam ederken sosyal medyada filmin başrollerinin yeni görüntüleri paylaşıldı.Phillips, sosyal medyada Dr. Harleen Quinzel, diğer adıyla Harley Quinn ve Arthur Fleck, diğer adıyla Joker rollerindeki 37 yaşındaki Gaga ve 49 yaşındaki Phoenix’in üç fotoğrafını yayınladı ve “Gününüzün sevgi dolu geçmesini dilerim” diye yazdı.

Joker: Folie à Deux, 2019 yapımı Joker filminin devamı niteliğinde ve Warner Bros. Pictures tarafından da 4 Ekim 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.Harley Quinn, ilk kez Eylül 1992’de Fox Kids’te yayınlanan Batman: The Animated Series için Joker’in yardımcısı ve sevgilisi olarak yaratıldı ve karakter daha sonra 1999’da DC Comics’in sayfalarında görünmeye başladı. Çizgi romanlarda, Gotham City’deki Arkham Asylum’da psikiyatrist olan Dr. Harleen Quinzel, hastası Joker’e aşık olur ve Harley Quinn kimliğini üstlenirken onun sevgilisi ve suç ortağı olur.

Phillips’in yönettiği ve Scott Silver’la birlikte yazdığı 2019 Joker filmi, sadece gişede başarı göstermedi; aynı zamanda Phoenix’e En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’nü de kazandırdı.Gaga, 2018 yapımı A Star Is Born filminde rol aldı ve hem oyunculuğu hem de film müziğine katkılarıyla tarihte aynı Akademi Ödülü, Grammy Ödülü, BAFTA Ödülü ve Altın Küre Ödülü kazanan ilk kadın oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir