2024 Bafta Ödülleri’nde kırmızı halıda yıldızlar geçidi

Barbie’nin yıldızı Margot Robbie, Pazar günü Londra’daki Bafta Film Ödülleri öncesinde kırmızı halıda yürüyen önemli isimlerden biriydi.

Emma Stone and Emily Blunt
En iyi kadın oyuncu için aday gösterildi, ancak bu ödül Poor Things filmiyle Emma Stone’a (solda) gitti, Emily Blunt (sağda) ise Oppenheimer filmiyle en iyi yardımcı kadın oyuncu adayıydı.

Oppenheimer, Cillian Murphy’ye en iyi erkek oyuncu dahil olmak üzere yedi ödülle alanda öne çıktı.

Robert Downey Jr

Oyuncu arkadaşı Robert Downey Jr ise en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazandı.

Andrew Scott and Paul Mescal

Andrew Scott (solda) ve Paul Mescal, başrollerini paylaştıkları Bafta adayı romantik, fantastik dram “All of Us Strangers” filminin ardından kırmızı halıda yeniden bir araya geldi.

Daisy Edgar Jones

Daisy Edgar-Jones, Mescal ile Normal People adlı TV şovunda ün kazanan bir isimdi ve benzer şekilde, uyumlu şortlarla kombinlenmiş derin burgonya renkli bir elbise tercih etti.

Naomi Campbell and Rosamund Pike

Süpermodel Naomi Campbell (solda) en iyi yardımcı kadın oyuncu adayı olan Saltburn filmiyle Rosamund Pike ile samimi pozlar verdi.

Bradley Cooper and Carey Mulligan

Bradley Cooper ve Carey Mulligan, Maestro filminde ABD’li besteci ve orkestra şefi Leonard Bernstein ile eşi Felicia Montealegre’yi oynayanlar olarak şakalaştılar.

Lily Collins

Lily Collins, çiçek desenli yaka detayına ve kabarık kollara sahip siyah bir sütun elbise giydi.

Da'Vine Joy Randolph

The Holdovers yıldızı Da’Vine Joy Randolph, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanan isim olarak, şık etkinliklere dikkat çekmek için şeftali rengi pelerinini kullandı.

Sophie Ellis Bextor

Sophie Ellis-Bextor, 2001 hiti Murder on the Dancefloor’ı seslendirdi. Bu şarkı, Saltburn filmindeki önemli bir sahnede yer aldıktan sonra yeniden canlanmış durumda.

Emma Corrin

Emma Corrin, dikkat çekici mavi tayt, yarım üst ve bir duvak tercih etti.

Sandra Huller

Alman oyuncu Sandra Hüller, sırasıyla Anatomy of a Fall ve The Zone of Interest filmleriyle hem en iyi başrol oyuncusu hem de en iyi yardımcı oyuncu için aday gösterildi.

Charithra Chandran
Bridgerton yıldızı Charithra Chandran’ın elbisesinde bir mücevherli sarmaşık detayı vardı.
Lashana Lynch

İki yıl önce No Time to Die, The Woman King ve Marvel filmlerinde rol alan oyuncu Lashana Lynch, Bafta Yükselen Yıldız Ödülü’nü kazandı.

Sheila Atim

The Woman King’de rol alan oyuncu Sheila Atim, parıldayan gümüş bir elbiseyle hayranlarıyla selfie yaptı.

Prince of Wales with fans

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi’nin başkanı olan Galler Prensi, Royal Festival Hall’un dışında halk üyeleriyle de konuştu.

Molly Manning Walker and Mia McKenna-Bruce

How to Have Sex yönetmeni Molly Manning Walker (solda) ve yükselen yıldız ödülünü kazanan Mia McKenna-Bruce, kırmızı halıda birlikte dans etti.

Colman Domingo

Colman Domingo, ABD sivil haklar aktivisti Bayard Rustin’i Rustin filminde canlandırmasıyla en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterildi.

Barry Keoghan

Diğer adaylar arasında, Saltburn’de rol alan Barry Keoghan da bulunuyordu.

David Tennant

Doctor Who ve Broadchurch yapımlarının oyuncusu David Tennant, ödülleri sundu ve kırmızı halıda yeşil ve altın renkli, astroloji esinli bir takım elbise giydi.

Paul Giamatti and Clara Wong

Paul Giamatti, The Holdovers filmiyle en iyi erkek oyuncu adayıydı ve oyuncu sevgilisi Clara Wong ile birlikte geldi.

Daniel Pemberton

Besteci Daniel Pemberton’ın takım elbisesinde, üzerinde çalıştığı film olan Spider-Man: Across the Spider-Verse’a dair bir ipucu vardı.

Kingsley Ben Adir
Son zamanlarda yayınlanan biyografi filmi One Love’da Bob Marley’i oynayan Kingsley Ben-Adir, kalabalığı selamladı.
Number1 Haber Merkezi

Haber

İlginizi Çekebilir