En Genç Festival başlıyor

İstanbul Volkswagen Arena, 3 Mart tarihinde muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor! Davetiyeleri Passo WEB sitesi ve mobil uygulama üzerinden ücretsiz olarak sunulan gençlik festivali müzik ve sanat tutkunlarını unutulmaz bir deneyime davet ediyor. Büyüleyici atmosferiyle dolu olan bu etkinlik, gençlerin ruhunu coşturacak ve unutulmaz anılarla dolu bir gün yaşatacak.

İbb Başkan adayı Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleşecek festivalin sahnesinde; Sefo, Demet Akalın, Hande Ünsal, Sinan Akçıl, Kolpa, Brianna, Feride Hilal Akın, Ali İnsan, Rabia Tunçbilek gibi ünlü sanatçılar yer alacak. Sunuculuğunu ve Dj’liğini Ünlü radyocu Dj Kadir Çetin’in üstlendiği bu ücretsiz etkinlikte, müzik dolu bir gün geçirmek için herkes davetli!

Bu özel günde, sahnede ünlü sanatçılar yıldız gibi parlayacak. En sevilen yerli ve yabancı müzik grupları, sanatçılar festivalin enerjisini zirveye taşıyacak. Her müzik türünden tat alacak ve kendinizi ritme kaptırarak eğlencenin keyfini çıkaracaksınız. Işık şovlarının eşsiz görseller sunacağı festivalde kendinizi dans ederken ve şarkılara eşlik ederken bulacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte harika zaman geçireceğiniz etkinlikte unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız.

Sadece müzikle sınırlı kalmayacak etkinlikte diğer ayrıntılarda unutulmadı. Festival katılımcılar için aynı zamanda lezzet duraklarına da ev sahipliği yapacak. Ücretsiz yiyecek ve içecek standlarında hem müziğe, hem de yemeğe doyacaksınız!

Festivalde SANAL GERÇEKLİK DESTEKLİ “BALON TURU” ile ayaklarınız yerden kesilecek. Adrenalinlerin tavan yapacağı müthiş bir deneyim sizleri bekliyor.

Festival kapsamında katılımcılar, balon turu deneyimini sanal bir ortamda yaşayacaklar. İstanbul’un eşsiz mekanlarının gezileceği Sanal Gerçeklik Destekli Balon Turuna herkesi bekliyoruz.

SANAL GERÇEKLİK DESTEKLİ “AY YÜRÜYÜŞÜ”

Festival kapsamında katılımcılar, Ay Yürüyüşü deneyimini sanal bir ortamda yaşayacaklar. Sanal Gerçeklik teknolojisi ile Ay’da yürüyüş yapma hissini yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.

İstanbul Volkswagen Arena’nın kapıları, 3 Mart tarihinde gençlik festivaline katılmak isteyen gençlere ve kendini halen genç hisseden herkese açık olacak.

Girişleri Ücretsiz olan bu etkinlik için erkenden gelmek, en iyi yerleri kaçırmamak için harika bir fırsat olabilir. Unutulmaz bir gün için arkadaşlarınızı alın ve bu eşsiz deneyimi birlikte yaşayın! #EnGençFestival de buluşmak üzere

Etkinliğe katılım ücretsizdir, siteye girip biletinizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/en-genc-festival-volkswagen-arena-istanbul-biletleri/6175320

Haber

İlginizi Çekebilir