Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni aşkı şoke etti

Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile aşk yaşadığını açıklarken, ünlü oyuncunun sevgilisi görenleri şoke etti. İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni aşkı…

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni aşkı şoke etti! Yeni ilişkisiyle ilgili açıklama yaptı
 

Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile aşk yaşadığını açıklarken, ünlü oyuncunun sevgilisi görenleri şoke etti. İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni aşkı…

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten çifti, Yedi Güzel Adam dizisinin Kahramanmaraş’taki setinde tanışmış, 2014 yılında ani bir kararla evlenmişti.

5 yıl süren evliliklerini 2019 yılında sonlandıran çift, kızları Ada için sık sık bir araya gelerek sosyal medya paylaşımları yapıyor.

Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu, yeni ilişkisiyle ilgili açıklamada bulundu. Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile olan birlikteliği hakkında “Hayırlı olsun. Gayet güzel gidiyor. Her şey yolunda” dedi.

Habertürk’ün haberine göre; ‘Âşık Shekespeare’ adlı oyununa devam ettiğini söyleyen Uraz Kaygılaroğlu, ilişki hakkında daha fazla açıklamada bulunmak istemediğini “Nasıl tanıştığımız konularına girmeyelim. Özel konular bunlar.” sözleriyle açıkladı.

İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı Sayna Soleimanpour…

Haber

İlginizi Çekebilir