Bomba aşk itirafı. Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın 2 yıldır birlikte

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara bomba gibi dönen Yılmaz Erdoğan hakkında bir aşk iddiası ortaya atılmıştı. Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu öne sürülen Erdoğan sessizliğini korurken, Cansu Taşkın’dan itiraf geldi.

Bomba aşk itirafı! Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın 2 yıldır birlikte

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara bomba gibi dönen Yılmaz Erdoğan hakkında bir aşk iddiası ortaya atılmıştı. Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu öne sürülen Erdoğan sessizliğini korurken, Cansu Taşkın’dan itiraf geldi.

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın 2 yıldır bir ilişki içinde olduğu söylenmiş, bu kişinin ise kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın olduğu öne sürülmüştü.

Birlikte olduğu iddiaları gündeme gelen ikiliden herhangi bir açıklama gelmemişti.

Pınar Kerimoğlu’na konuk olan Cansu Taşkın bu konudaki sessizliğini bozdu. Kerimoğlu, Taşkın’a “Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?” diye sorunca Taşkın, “Gerçek… Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi?” dedi.

Yılmaz Erdoğan’dan 25 yaş küçük olan Cansu Taşkın ayrıca “Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan” dedi.

Cansu Taşkın yanlış kelimeler kullandığında sevgilisinin onu düzelttiğini de sözlerine ekledi.

Haber

İlginizi Çekebilir