Fernando Santos’un yeri saatler sonra doldu. Beşiktaş yeni hocasını çok çabuk ikna etti

Trendyol Süper Lig’de Samsunspor karşısında alınan beraberliğin ardından Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, Sergen Yalçın ile hemen görüşmelere başladı. Antalyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın ile önümüzdeki sezon için söz kesen Beşiktaş, siyah-beyazlı takımla hem oyuncu hem de teknik direktör döneminde şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın’ı takımın başına geçmeye ikna etti.

Fernando Santos'un yeri saatler sonra doldu. Beşiktaş yeni hocasını çok çabuk ikna etti
 

Trendyol Süper Lig’de Samsunspor karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından galibiyet hasreti beş maça yükselen Beşiktaş’ta başarısız grafiğin faturası Fernando Santos’a kesildi.

Beşiktaş’a imza attığı günden bu yana eleştirilerin hedefinde olan Fernando Santos, Samsunspor karşısında son maçına çıktı ve Beşiktaş’a 16 maçın ardından veda etti. Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra takımı geçici olarak Serdar Topraktepe’ye emanet eden Beşiktaş teknik direktör olarak ilk adayını Sergen Yalçın olarak belirledi.

Rıza Çalımbay’ın görevden ayrılmasının ardından da Beşiktaş ile adı anılan Sergen Yalçın sürpriz bir kararla Antalyaspor’a imza atmış ve futbolseverleri şaşırtmıştı. Beşiktaşlı kurmaylar bu kez işi şansa bırakmadı ve Santos ile yolların ayrılmasının ardından hemen Sergen Yalçın’a teklif götürdü. Sergen Yalçın da yoğun ısrar üzerine siyah-beyazlı kurmayları kıramadı ve yeni sezonda Beşiktaş’ın teknik direktörü olmaya evet dedi.

Beşiktaş ile hem oyunculuk hem de teknik direktörlük kariyerinde şampiyonluk sevinci yaşayarak siyah-beyazlı kulübün tarihine geçen Sergen Yalçın’ın sezon biter bitmez imza atması bekleniyor.

Haber

İlginizi Çekebilir