‘Hepsi’ geri dönüyor. Gülçin Ergül’ün bomba hamlesine Yasemin Yürük’ten tepki

Gülçin Ergül, Tolga Akış ve Enes Abdulla Mohamed Ahmed, yeni bir müzik grubu kuruyor. Duyurusu yapılan projeye ilk tepki, Grup Hepsi üyesi Yasemin Yürük’ten geldi. İşte detaylar…

'Hepsi' geri dönüyor! Gülçin Ergül'ün bomba hamlesine Yasemin Yürük'ten tepki
 

Gülçin Ergül, Tolga Akış ve Enes Abdulla Mohamed Ahmed, yeni bir müzik grubu kuruyor. Duyurusu yapılan projeye ilk tepki, Grup Hepsi üyesi Yasemin Yürük’ten geldi. İşte detaylar…

Grup Hepsi ilk kez 2005 yılında piyasaya çıkmıştı. Gülçin Ergül’ün gruptan ayrılmasıyla dağılan grubun geri dönüp dönmeyeceği merak edilmişti.

Akşam’ın haberine göre; Müzik piyasasında çalışmalarını aktif olarak sürdüren tek kişiyse Gülçin Ergül olmuştu. 2009 yılında Grup Hepsi’den ayrılan Gülçin Ergül, şimdilerde yeni bir oluşumun proje yürütücüleri arasında yer alıyor.

GÜLÇİN ERGÜL KOLLARI SIVADI

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Ergül, menajer Tolga Akış ile dansçı ve kareograf Enes Abdulla Mohamed ahmed’in de aralarında bulunduğu bir ekiple Türkiye’nin yeni kız müzik grubunu kuracak. Tam bir yıldır üzerinde çalışılan proje için başvuru süreci de başladı. Mayıs ayında sona erecek başvuru sürecinin ardından, yarışmacı aday olmaya hak kazanan isimler Haziran’da açıklanacak ve grubun oluşum süreci başlayacak.

YASEMİN YÜRÜK’TEN TEPKİ 

Bu duyuruya ilk tepki Yasemin Yürük’ten geldi. Yürük, “Hayırdır ya, haberimiz yok” karşılığını verdi.

Haber

İlginizi Çekebilir