Kıvanç Tatlıtuğ Çağatay Ulusoy sorusundan rahatsız oldu

Yakın dostlar Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında küs olduklarına dair iddialar ortaya atılmıştı. Bir lansmanda küslüğün sorulduğu Tatlıtuğ, soruya sinirlense de yanıt verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy sorusundan rahatsız oldu: Cevabını siz de biliyorsunuz
 

Yakın dostlar Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında küs olduklarına dair iddialar ortaya atılmıştı. Bir lansmanda küslüğün sorulduğu Tatlıtuğ, soruya sinirlense de yanıt verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’un, Instagram’da birbirlerini takip etmemesi küslük iddialarına neden oldu.

Yakın dost oldukları bilinen ikilinin birbirilerini takip etmemesi, hayranlarına aralarında küslük olduğunu düşündürdü.

Bir lansmanda muhabirlerle bir araya gelen Tatlıtuğ, küslük sorusundan rahatsız olsa da şu yanıtı verdi:

“Bugünün konusu değil ama… Bir şeyleri birisi çıkartıyor, konuşmaya gerek bile duymuyorum. Başka bir soru varsa alayım. Çünkü dostluklar Instagram takibiyle mi pekişiyor? Bence bu sorunun cevabını siz de biliyorsunuz ama…”

Ulusoy ise daha önce, “Zaten ikimiz de çok aktif sosyal medya kullanan insanlar değiliz. Hiçbir zaman birbirimizi takip etme durumumuz olmadı. E tabi benim işim, onun işi, çocuğu oldu… O yüzden biraz görüşemiyoruz bu sıralar” demişti.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio