Hava Durumunda İstanbul İçin Tarih Verildi

İstanbul için güzel haberi hava durumu raporları paylaşan Kerem Ökten verdi. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Öktem, 6 Mayıs gününü işaret etti.

4 Gün Kaldı Dayanın! İstanbul İçin Tarih Verildi: 6 Mayıs 2024
 

Türkiye’nin bir çok bölgesi yeniden yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına girdi.

Marmara Bölgesi de bunlardan biri… Özellikle İstanbul son bir kaç gündür soğuk ve kısmen yağışlı…

Mayıs ayına girdiğimiz şu günlerde havalar böyle devam edecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 Mayıs hava durumu raporunda 34 il için sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısı yapmıştı.

Son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya’nın iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Sinop, Sivas, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevreleri ile Adana’nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Öte yandan hava durumu raporları paylaşan Kerem Ökten ise İstanbul için güzel haberi verdi.

İstanbul’da güneşli havalar için tarih veren Ökten, “6 Mayıs’ta İstanbul ve Türkiye’nin Batı kesimlerinde hava açacak. Güneş parlayacak.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio