Galatasaray transferi çok kolay tamamladı

Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan ve bu sezon sergilediği performansla Galatasaray’ı bir üst seviyeye çıkaran Dries Mertens, sarı-kırmızılı kulüpteki geleceğine dair kararını verdi. Uzun süredir Galatasaray ile sözleşme görüşmelerinde bulunan Dries Mertens, Okan Buruk’un da ısrarıyla maaşında indirime gitmeyi kabul etti ve Galatasaray ile bir sene daha yola devam dedi.

Galatasaray transferi çok kolay tamamladı. Okan Buruk ısrar edince imzayı hemen attı
 

Özellikle ligin son haftalarında ortaya koyduğu performansla Galatasaray’ın yaktığı şampiyonluk ateşinin mimarlarından olan Dries Mertens kendisini bir yıllığına daha sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atmak üzere.

Sezon ortasından bu yana geleceği belli olmayan ve açıklamalarını her zaman ucu açık cümlelerle bitiren Dries Mertens maaşında indirime gitmeyi kabul ederek Galatasaray ile bir yıllık yeni sözleşme imzalamaya ikna etti.

Okan Buruk’un yoğun ısrarı karşısında tecrübeli teknik adamı kıramayan Dries Mertens önümüzdeki günlerde yeni sözleşme imzalamak için sarı-kırmızılı kurmaylarla masaya oturacak.

Son haftalarda müthiş bir performans gösteren Dries Mertens bu sezon forma giydiği 48 maçta 11 gol ve 17 asist üretti. Mertens, Galatasaray kariyerinde ayrıca 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa zaferi yaşadı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio