Hande Baladın siyah mini eteği ve güzelliğiyle herkesi büyüledi

Eczacıbaşı ve milli takımın yıldız isimlerinden Hande Baladın kendi hayatını konu alan ”Baladın” belgeselinin galasına güzelliğiyle damga vurdu. Başarılı voleybolcu kırmızı halıda siyah mini eteğiyle verdiği pozlarla tüm kameraların ilgi odağı oldu. Hande Baladın belgeseliyle ilgili de heyecanını dile getirdi.

Gala gecesinde başrolde. Hande Baladın siyah mini eteği ve güzelliğiyle herkesi büyüledi
 

Henüz 26 yaşında olmasına rağmen hem Eczacıbaşı’nda hem de milli takımda büyük başarılara imza atan Hande Baladın’ın, ”Baladın” adlı belgeseli bugün saat 22:00’de gösterime girecek ve voleybolseverlerin merakla beklediği Baladın belgeseli izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Belgeselde Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinleri anlatılacak.

Gala gecesinde şıklığıyla büyüleyen ve siyah mini eteğiyle kameraların karşısına geçen Hande Baladın duygularını dile getirdi. Hande Baladın, ”26 yaşında bir sporcuya belgesel çekilir mi diye ben de sordum; çektik, bakalım” ifadelerini kullandı. Hande Baladın’ın gala gecesine birçok voleybolcu arkadaşı da katıldı.

İşte Hande Baladın’ın gala gecesinde giydiği ve kameraların odağı haline geldiği siyah mini eteği:

Gala gecesinde başrolde. Hande Baladın siyah mini eteği ve güzelliğiyle herkesi büyüledi

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio