Veteran komedyen demişti. Zeytin dalı uzattı

Konuşanlar isimli programın sunucusu Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasındaki “veteran komedyen” polemiğinin ardından Kaya tekrar bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda bir gösterisinde Cem Yılmaz, Hasan Can Kaya’nın taklidini yapmıştı. Levent’de görüntülenen Hasan Can Kaya, konuyla ilgili konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı: Çocuklar izlettiler, kısa bir sakatlık geçirdim. Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış.

‘ŞAKALAŞTIK’

İkili arasında süren gerginliğin ardından Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz’a zeytin dalı uzattı. 2. Sayfa’nın haberine göre, Kaya şu açıklamada bulundu: “Ben komedyen büyüklerimle ilgili gayet saygılı, sevgi dolu konuşuyorum. Yani zaten böyle güzel bir meslek herkes kendi kitlesiyle mutlu. Böyle futbol gibi, spor branşı gibi veya Survivor gibi kapışılan bir alan değil yani kapışmanın gereği olan bir alan değil. Tadında yani bence şakalaştık, bitti. Ben açıkçası öyle bakıyorum”

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio