Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri fragmanı geldi

New York City’de gerçekleştiren ön tanıtımında Prime Video’nun popüler dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) yaklaşan ikinci sezonuna ait ilk görsellerinin ve tanıtım fragman duyuruldu.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri fragmanı geldi! 2. sezon tarihi belli oldu
 

Prime Video’nun popüler dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) yaklaşan ikinci sezonuna ait ilk görselleri ve tanıtım fragmanı yayımlandı.

Dünya çapında 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin ikinci sezonun dünya çapında 29 Ağustos 2024 Perşembe günü 240’tan fazla ülke ve bölgede birden fazla dilde yayımlanacağını duyurdu.

Orta Dünya sakinlerini kandırmasına yardımcı olacak yeni bir formda karşımıza çıkan, dünyanın en büyük edebi kötü kahramanlarından biri olan Sauron rolünde Charlie Vickers’ın geri dönüşünü de gördüğümüz ikinci sezonun çarpıcı yeni görselleri de bugün paylaşıldı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri fragmanı geldi! 2. sezon tarihi belli oldu

İlk tanıtım fragmanı izleyicileri J.R.R. Tolkien’in ikinci çağına doğru aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarıyor ve tüm gücü eline almak için intikam peşindeki arayışına devam eden Sauron’un artan şeytani varlığını gösteriyor. Serinin bilinen sinematik ihtişamını sergileyen ve Galadriel, Elrond, Prens Durin IV, Arondir ve Celebrimbor gibi hayranların en sevdiği karakterlerin geri dönüşünü müjdeleyen görsel de aynı zamanda merakla beklenen daha fazla yüzüğün oluşumunu da ortaya koyuyor.

Güç Yüzükleri’nin (The Rings of Power) ikinci sezonunda Sauron geri dönüyor. Galadriel tarafından dışlanan, ordusu ya da müttefiki olmayan Karanlık Lord’un, gücünü yeniden inşa etmesine ve Orta Dünya sakinlerini kötü niyetli amaçlarına alet etmesine olanak sağlayacak olan Güç Yüzükleri’nin yaratılışını gözlemlemek için artık kendi kurnazlığına güvenmesi gerekiyor. Birinci sezonun destansı hikayesi ve tutkusunu temel alan yeni sezon, en sevilen ve savunmasız karakterleri bile yükselişe geçen bir karanlık dalgasına sürüklüyor ve her birini giderek felaketin eşiğine gelen bir dünyada kendi yerlerini bulmaya zorluyor. Elfler ve cüceler, orklar ve insanlar, büyücüler ve Harfoot’lar…Dostluklar sınanmaya ve krallıklar zedelenmeye başladıkça, iyiliğin güçleri kendileri için en önemli olan şeye, yani birbirlerine tutunmak için her zamankinden daha cesurca mücadele etmeye hazırlar.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) ikinci sezonunun yapımcılığını dizi yapımcıları ve idari yapımcılar olan J.D. Payne ve Patrick McKay üstleniyor. Bu ikiliye idari yapımcılar Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill ve Gennifer Hutchison’un yanı sıra ortak yapımcı ve yönetmen Charlotte Brändström, yapımcılar Kate Hazell ve Helen Shang ve ortak yapımcılar Clare Buxton, Andrew Lee, Glenise Mullins ile Matthew Penry-Davey eşlik ediyor. İkinci sezonun diğer yönetmenleri arasında Sanaa Hamri ve Louise Hooper yer alıyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) ilk sezon sekiz bölümünün tamamı, 240’tan fazla ülke ve bölgede, Türkçe de dahil olmak üzere birden fazla dil seçeneği yalnızca Prime Video üzerinden izlenebilir.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio