Rihanna’nın tişörtü mesaj mı veriyor

Rihanna, New York’ta yaptığı moda seçimiyle ya bir mesaj gönderiyor ya da trollük yapıyor… Ve bunun tamamı giydiği tişörtle ilgili.

RiRi, Perşembe günü New York’ta bir SUV’den indi ve fotoğrafçıların önünden geçti. Üzerinde “Emekliyim” yazılı bir tişört vardı… Bu oldukça ilginç, çünkü Rihanna 2016’dan beri albüm çıkarmadı ve şimdi iki çocuk annesi.

Rihanna bir binaya girerken Ozempic hakkında bir paparazzi ile şakalaşmanın dışında pek bir şey söylemedi.

“Emekliyim” yazısının altında başka bir ifade daha var, ancak tam olarak ne yazdığını anlamak zor… RiRi, tişörtünün o kısmını çantasıyla kasten kapatıyor gibi görünüyor.

Başka bir deyişle, ne yaptığını oldukça iyi bildiği gayet açık gibi görünüyor ve tişörtünün üst kısmı bir gösterge ise bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir. Tabii ki, soru şu… Ne?

Belki de bunu müzik sektörüne veda olarak yorumlayabilirsiniz!

Ancak muhtemelen bu durum böyle değil, özellikle de Rihanna’nın yakın zamanda yeni müzikler çıkaracağını ima ettiği ve beklemeye değeceğini vaat ettiği düşünüldüğünde. Tekrar hatırlatalım… Tam 8 yıl oldu.

Rihanna, yeni Fenty Hair girişimine uygun yeni bir saç stili de sergiliyor – ancak tişört seçimi muhtemelen interneti spekülasyonlarla çalkalayacak.

Bu konuya açıklık getirene kadar, devam edecek…

Number1 Haber Merkezi

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio