Fergie'yi kızdıran ne?

 Central Park’ta Robin Hood Foundation için bir konser vermeyi planlayan Black Eyed Peas üyelerine kötü haber geldi.   kötü hava koşullarından dolayı konser iptal edildi. Black Eyes Peas dışında birkaç grup daha “The Concerts 4 NYC” de daha konser vermeyi planlıyordu..Fergie’nin ise başka bir üzüntüsü vardı. çocukluk hayallerini gerçekleştirmek üzereydi.

Fergi hayalkırıklığını şu cümlelerle ifade etti: “Bu durum benim için büyük hayalkırıklığı oldu. Debbie Harry,Taylor Swift ve Carole King ile birlikte sahne alacaktım. Geçen sefer konser iptal olduğu için konuk sanatçıları da iptal etmek zorunda kaldık. Bunu yapmak bizim için çok zor oldu çünkü özellikle kadın olarak sahne alacağım sanatçılar benim için büyük önem taşıyordu. Carole King ile Natural Woman parçasını söylemeye hazırlanıyorduk. Provalar muhteşemdi, o yüzden şarkıyı canlı olarak sahnede söylemeyi dört gözle bekliyordum.”

Robin Hood Foundation için New York’ta düzenlenen konserlerin 4 milyon dolardan fazla para toplandığı belirtiliyor. Kurum yoksulluğa karşı savaşıyor ve yoksullukla savaşan kurumlarla işbirliği yapıyor.

FERGIE VİDEOLARI 

FERGIE FOTO GALERİ

Haber

İlginizi Çekebilir