Tuba Büyüküstün estetik yapanlara seslendi:herkes birbirine benziyor

Salgın döneminde sosyal medya hesapları üstünden hayranlarıyla buluşan Tuba Büyüküstün, 15 yaş altındaki çocukların dört saatliğine sokağa çıkmalarına izin verilmesi üstüne kızları Maya ile Toprak’ı sokağa çıkardığını belirtti.

Ünlü oyuncu, çocuklarına görevler verip onlara, sorumluluk duygusunu aşıladığını dile getirdi. Kişisel bakım olarak oldukça fazla kendine bakan biri olmadığını da sözlerine ekleyen Büyüküstün şunları belirtti: Çok kendime bakan biri değilim. Bakmayı istiyorum, bakanlara çok saygı duyuyorum, hayran kalıyorum ama ben çok başarılı değilim o konuda.

Doğal taktiklerle çözülmeyen vaziyetlerde operasyon yapılması gerektiğini, gençlerin sahip olduğu şeyleri harcadığını söyleyen Büyüküstün sözlerini şu şekilde sürdürdü: Çok genç insanlar yapınca hani çünkü gençler, cilt güzel, o yüz, göz çok güzel zaten. Onunla oynamak bana sahip olduğun şeyi harcamak gibi geliyor. Sadece şuna takılıyorum; insanlar kendi yüzlerini tanıyıp, ona göre bir şey yapmak yerine, herkes birbirine benzemeye başladı. Tek prototipe dönmeye başladı.

Haber

İlginizi Çekebilir