Tom Cruise’ye evlenme teklifini o etmiş

Hollywood yıldızı Nicole Kidman kendisi gibi aktris olan eski eşi Tom Cruise’la, geçmiş evliliği hakkında konuştu.

Hem Nicole Kidman (54) hem de Tom Cruise (59) 11 yıllık evliliklerine hakkında nadiren konuşsa da ünlü aktris yeni röportajında o dönem etraflarını çevreleyen medya çılgınlığına değindi.

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 1

Kidman, Harper’s Bazaar’a verdiği röportajda, o dönem ilişkilerine yönelik medya ilgisinden bunalıp bunalmadığına dair soruya da cevap verdi. Cruise ve kendisinin karşı karşıya kaldığı abartılı ilgiye dair Kidman gülerek, “Gençtim. Sanırım medyaya bunu ben sunmuştum” dedi.

“BEN EVLENME TEKLİFİ ETTİM”

Ünlü aktris ayrıca konuşmasında, “Gençtim ve Tom’a çok aşıktım, sanırım bu nedenle ona ben evlilik teklifinde bulunmuştum.” diye belirtti.

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 2

Independent Türkçe’nin haberine göre, Avustralyalı oyuncu “Belki biraz daha endişeli hale geldim ama her zaman mümkün olduğunca açık olmaya çalıştım. Ben sadece dünyada bu şekilde yaşamayı tercih ettim” dedi.

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 3

Kidman, “Bazen ihtiyatlıyımdır ve incindim ama aynı zamanda dikenli, kapalı bir yaklaşımdansa sıcak bir yaklaşımı tercih ederim” diye konuştu.

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 4

Kidman ve Cruise 1990’da evlenmiş ve 2001’de ayrılmıştı. İkilinin 26 yaşında Connor ve 28 yaşında Isabella isimlerinde iki çocuğu bulunuyor.

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 5

Geçen yıl New York Times’a verdiği röportajda Kidman, 1999 yapımı Gözü Tamamen Kapalı’nın (Eyes Wide Shut) çekimleri sırasında Cruise’la “mutlu bir evliliklerinin” olduğunu söylemişti. Stanley Kubrick’in yönetmenliğini yaptığı filmde ikili, evli bir çifti canlandırmıştı.

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 6

Nicole Kidman ile Tom Cruise’un kırmızı halı görünümlerinden kareler…

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 7

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 8

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği hakkında konuştu - 9

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir