Melisa Döngel’den Jose Sosa açıklaması

Fenerbahçe’nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa ile aynı mekanda eğlenmesinin ardından ismi aşk dedikodularına karışan oyuncu Melisa Döngel sessizliğini bozdu.

Melisa Döngel'den Jose Sosa açıklaması - Sayfa:2
Geçtiğimiz aylarda Deniz Şahin ile ilişkisine nokta koyan ve daha sonra Fenerbahçeli Jose Sosa ile aşk yaşadığı öne sürülen Melisa Döngel, dedikodularla ilgili açıklama yaptı.
Melisa Döngel'den Jose Sosa açıklaması - Sayfa:3

Katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Melisa Döngel, Jose Sosa ile bir arkadaş ortamında çalıştığını doğruladı ancak aralarında ilişki olduğu söylentilerini net bir dille yalanladı.

Melisa Döngel'den Jose Sosa açıklaması - Sayfa:4
“KENDİSİ BENİM ARKADAŞIM”
Takvim’de yer alan habere göre, kalbinin boş olduğunu ve şu an için kariyerine odaklandığını ifade eden güzel oyuncu, “Fenerbahçe’nin maçlarına sık sık gidiyorum. Jose Sosa ile daha önce bir arkadaş ortamında tanışmıştık. O gece de mekanda denk geldik. Kendisi benim arkadaşım” dedi.
Melisa Döngel'den Jose Sosa açıklaması - Sayfa:5
“FLÖRTÜM DE YOK ŞAŞIRIYORUM”
Melisa Döngel, Nisan 2021’de “Sevgili olarak benim vaktim var ama bana vakit ayıran yok. Herkesin sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok şaşırıyorum” açıklamasını yapmıştı.
Melisa Döngel'den Jose Sosa açıklaması - Sayfa:6

22 yaşındaki oyuncu, bu sözlerden bir hafta sonra ise Antalyalı turizmci Deniz Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yazı beraber geçiren sevgililerin ayrıldığı iddia edilmişti.

Melisa Döngel'den Jose Sosa açıklaması - Sayfa:7
Geçtiğimiz haftalarda Bebek’te arkadaşlarıyla kahvaltı yapan ve mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, hakkında çıkan ‘ayrılık’ dedikodularını doğrulamıştı.
Melisa Döngel'den Jose Sosa açıklaması - Sayfa:8
Melisa Döngel, “Her ilişki gibi toksik bir hale geldi. Ayrılmamız gerekti. Ama arkadaşlığımız baki” ifadelerini kullandı.
Melisa Döngel'den Jose Sosa açıklaması - Sayfa:9
Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir