

Yıldız futbolcu paylaşımında aşkını ilan ederek “Olmam gereken yerdeyim. En güzel hikayeler beklenmedik anlarda başlar. Kader” ifadelerini kullanmıştı.

Mauro Icardi’nin China Suarez olarak bilinen Maria Eugenia Suarez ile aşk ilanı fotoğrafları sosyal medyada beğeni yağmuruna tutularak, rekor kırmıştı.

Adeta yüzünde güller açan Icardi’nin mutluluk fotoğrafları eski eşi Wanda Nara’yı kıskandırmıştı.

Suarez, biricik aşkı Icardi ile çekilmiş bir pozunu yayınlayarak Sevgililer Günü’nü kutlamıştı.

‘BU KADAR SEVGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM’
Sevgilisine sarıldığı bu kareyi paylaşan Suarez, “Bu kadar çok sevgi için teşekkür ederim” notunu düşerek aşkını haykırmıştı.


YENİ YENGENİN İSTANBUL AŞKI!
Öte yandan geçen günlerde Mauro Icardi ile Türkiye’ye gelen China Suarez, İstanbul turu yaparak o anları sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

‘HARİKA BİR ŞEHİR’
İstanbul’a övgü dolu yorumlarda bulunan Suarez resim paylaşarak, “İstanbul, nereye baksan güzellik var. Ne kadar harika bir şehir keşfedecek çok şeyim var.” notunu düşmüştü.

‘SENİNLE HAYAT ÇOK GÜZEL’
China Suarez, biricik aşkını da es geçmeyerek, “Sana ne söyleyeyim Mauro Icardi seni sonsuza dek seviyorum. Seninle hayat çok daha güzel.” iltifatında bulunmuştu.


Suarez, sevgilisinin top koşturduğu Galatasaray’ın formasını giymişti.

‘AŞKIN OLAYIM’
O halini kendi Instagram hesabında paylaşan China Suarez, Simge Sağın’ın söylediği aynı zamanda Icardi’yle özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısını eklemeyi ihmal etmedi. Bu paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları ‘Aman Simge görmesin’ yorumlarında bulunmuştu.